Beauty

Vara cu elmiplant Skinnergy şi elmiplant Sun

Întinerire naturală pentru piele şi spirit – asta promite gama de produse cosmetice elmiplant. O lume în care ingredientele naturale se contopesc în texturi încântătoare şi arome delicioase pentru a ne oferi o experienţă de îngrijire unică.

Ei, recunosc, până de curând nu m-au atras produsele elmiplant. Un motiv? Nici eu nu ştiu exact. Poate căutam mereu altceva, ceva-ul cu care eram obişnuită şi în care aveam încredere.

Deunăzi însă, pierdută fiind între cosmeticele de la raionul de îngrijire din supermarket, m-au atras cu ambalajul lor. Colorat şi drăgălaş, numai bun de luat acasă. Şi da, aţi ghicit, am plecat acasă cu câteva dintre ele. Mare mi-a fost bucuria să le încerc.

Acum să trec la lucruri serioase şi să vă povestesc despre experienţa mea elmiplant.

1. elmiplant Skinnergy, gamă lansată acum un an, se adresează unui grup ţintă mai puţin abordat de brandul românesc, şi anume persoanele tinere, adolescente.

Gama Skinnergy cuprinde trei creme pentru ten – go moist!, refresh it!, break free! (potrivite tenului uscat, normal/mixt, şi respectiv gras) şi trei creme pentru corp – so pampered!, so alive!, so bright! (pentru piele uscată, normală/uscată, şi respectiv ternă).

Am achiziţionat crema pentru ten go moist! potrivită tenului uscat, chiar dacă tenul meu este normal/mixt. De ce? Pentru că în zona pomeților, tenul meu tinde să fie ușor uscat. Este o cremă nutritivă, care îi oferă tenului hidratarea optimă. Are o textură bogată, non-grasă, care nu încarcă tenul. Este îmbogăţită cu extract de lychee 100% natural, ceea ce îi conferă un miros plăcut. Şi, cel mai important, are SPF 15, protejând tenul de radiaţiile UVA/UVB.

skinnergy1

Alegerea făcută nu m-a mulţumit pe deplin, căci, după folosiri repetate, am observat tendinţa de super-îngrăşare a tenului în zona T. În schimb, pomeţii erau perfect hidrataţi. Ce-i drept, nu am achiziţionat variata pentru ten mixt. Dar cu un ten ca al meu e greu să găseşti produsul potrivit. Ceea ce îmi place mult la go moist! este faptul că se absoarbe rapid în piele, lăsând pielea hidratată pentru o lungă perioadă de timp.

În schimb, cu crema pentru corp so pampered! am făcut o alegere foarte bună. Pielea corpului meu este uscată, iar so pampered! o energizează şi o hidratează intens, lăsând-o catifelată, confortabilă şi plăcut parfumată – extractul de lychee 100% natural chiar activează simţurile.

skinnergy2

2. elmiplant Sun

Ca orice iubitoare de soare şi bronz (însă nu la modul exagerat), trebuia să folosesc vara aceasta şi produse pentru protecţie solară.

Pentru mine am ales elmiplant Sun Spray Transparent pentru Protecţie Solară SPF 20 cu ulei de macadamia 100% organic. Spray-ul oferă pielii protecţie solară constantă şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Se aplică uşor, fomula fiind una non-grasă și non-lipicioasă. De asemenea, nu lasă urme albe şi este rezistent la apă.

elmiplantsun

Pentru fetiţa mea am ales elmiplant Sun Baby Cremă Protecţie Solară Faţă şi Corp SPF 50, potrivită bebeluşilor/copiilor cu vârste cuprinse între 6-36 luni. Un produs nou, ce conţine filtru solar natural şi agenţi antiiritanţi, calmanţi, precum alantoină, pantenol şi bisabolol. Împreună cu extractul 100% natural de bumbac, crema protejează pielea sensibilă a bebeluşilor. Important este să vă asiguraţi că pielea bebeluşul este perfect acoperită cu această cremă în momentul expunerii la soare. Şi să nu uităm recomandările de expunere la soare, atât pentru noi, cât şi pentru copii: dimineaţa, până la orele 11:00 şi după-amiaza, după orele 17:00.

elmiplantbaby

Gama elmiplamt Sun nu m-a dezamăgit deloc. Am să încerc şi produsele lor penteu îngrijirea pielii după plajă.

Şi nu în ultimul rând, am descoperit elmiplant Skin Moisture CC Cream (nuanţa mediu). Este prima dată când folosesc un CC Cream, căci sunt mai degrabă adepta fondurilor de ten, dar am zis că ar fi bine să îl încerc dat fiind faptul că celelale alegeri elmiplant mi-au surâs, şi, în plus, preţul lui este foarte accesibil. 

O părere detaliată nu vă pot da, pentru că îl folosesc de puţin timp. Ce pot să spun însă, este că e un CC Cream super-hidratant cu o textură uşor grasă. De aceea, necesită fixare cu puţină pudră, căci altfel sebumul îşi face rapid apariţia (fixat cu pudră, rezistă aproximativ 6 ore pe ten). Extractul de gutuie 100% natural lasă tenul plăcut parfumat, imperfecţiunile sunt acoperite, iar tenul este protejat împotriva radiaţiilor UVA/UVB datorită SPF 20 pe care îl conţine. Cam atât despre elmiplant Skin Moisture CC Cream.

cccream

În concluzie, per ansamblu, sunt mulţumită că am reuşit sa testez o parte din gama de produse cosmetice elmiplant şi, cu siguranţă, pe viitor voi acorda mai multă încredere brandurilor româneşti. Chiar merită!

Vă las mai jos link-uri cu site-uri online de unde puteţi să faceţi cumpărături elmiplant. Personal, am făcut achiziţiile din supermarketul Kaufland din oraşul în care locuiesc.

Gama elmiplant Skinnergyaici.

Gama elmiplant Sun, aici.

Gama elmiplant Skin Moisture, aici.

Voi ce produse cosmetice elmiplant aţi încercat? Aştept părerile voastre.

Vă pup şi vă pup!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s