Beauty

7th Heaven | Măști pentru păr

Cu siguranță știți deja că măștile pentru față sunt cele care mă răsfață Duminică de Duminică. Mi-am creat acest ritual săptămânal la care nu voi renunța prea curând. Iar despre cât de mult îmi plac cele de la 7th Heaven România v-am mai povestit (aici, aici sau aici).

Am încercat multe dintre măștile lor: unele mi-au devenit, în timp, preferate, iar altele, noutăți, sunt descoperiri cât se poate de plăcute. Exact ca și cele despre care vă povestesc astăzi.

Însă astăzi e ușor diferit. Astăzi vă povestesc despre… măști pentru păr. Mai exact, trei măști pentru păr de la 7th Heaven pe care le-am încercat în ultimul timp și am hotărât că e momentul potrivit să vă împărtășesc experiența mea.

7thheavenhairmasks-5

Mască pentru păr cu nucă de cocos • 25 ml • pentru păr fragil, uscat, lipsit de volum

Cea mai hrănitoare mască pentru păr cu nucă de cocos pe care am încercat-o până acum! Sunt fericita posesoare a unui păr moale și destul de greu de coafat, și, deși părul meu este normal și nu uscat, s-a simțit minunat după aplicarea acestei măști.

Extractul cremos de nucă de cocos și proteinele hidratante din semințele de Quinoa sunt combinate delicat pentru a oferi părului o împrospătare tropicală. Uleiul de nucă de cocos hrănește părul, întărindu-l și dându-i volum.

Am spălat părul așa cum obișnuiesc să o fac întotdeauna, iar masca cu nucă de cocos am aplicat-o ca pe un balsam pentru păr. Am lăsat să acționeze preț de cinci minute, după care am îndepărtat-o. După clătire, părul meu a devenit mai fin, mai moale. Iar mirosul de nucă de cocos m-a învăluit pe tot parcursul uscării cu foehn-ul – realmente o experiență tropicală.

7thheavenhairmasks-6

Mască pentru păr cu papaya • 25ml • pentru păr tern, lipsit de strălucire

Uleiurile vegetale cu reale beneficii și pulpa de papaya sunt presate împreună pentru a crea această mască plină de antioxidanți. O evadare exotică parfumată care ajută la hidratarea rădăcinilor și a firului de păr pentru a-l aduce înapoi la gloria plină de strălucire.

Cum ne-am înțeles? Excelent! După clătire și uscare, părul meu a fost cu siguranță mai fin. Ba chiar a căpătat o strălucire subtilă, ceea ce m-a încântat mult.

7thheavenhairmasks-7

Mască pentru păr cu miere de Manuka • 25 ml • pentru păr uscat, deteriorat, cu nevoi intense de reparare și întărire

Mierea de Manuka, un nectar natural pur și miraculos, și uleiul Abyssinian, bogat în Omega 3, conferă hidratare rădăcinilor părului deteriorat, prin această mască reparatoare. O mască pentru tratament intens, care ajută la repararea și întărirea foliculilor de păr, lăsându-l strălucitor, de la rădăcini până la vârfuri.

Masca pentru păr cu miere de Manuka miroase atât de bine încât mai că îți vine să o mănânci (totuși, vă recomand să nu încercați), iar părul meu a devenit atât de moale ulterior aplicării acesteia. Dacă aveți părul foarte uscat sau deteriorat în urma vopsirilor repetate, sau dacă pur și simplu simțiți nevoia de hidratare și reparare a părului după un concediu poate prea însorit, cred că această mască este alegerea potrivită.

Instrucțiunile de folosire sunt aceleași pentru toate cele trei tipuri de măști pentru păr 7th Heaven. Așadar: spălați – aplicați – relaxați – clătiți. Rezultatul? Părul vă va fi cu siguranță recunoscător.

7thheavenhairmasks-8

Țin să vă reamintesc că măștile 7th Heaven nu sunt testate pe animale (bunny approved, right?). Cei de la 7th Heaven promovează un stil de viață eco-friendly, ambalajele produselor lor fiind reciclabile. Sediul producătorului din UK este numit Green Barn, datorită eficienței în consumul de energie. Life is fantastic … #withoutplastic !

Tare mult îmi doresc ca, prin acest articol, să vă încurajez să includeți și o mască pentru păr în rutina voastră de îngrijire săptămânală. Merită!

Ați încercat măștile pentru păr 7th Heaven? Dacă da, care v-a plăcut mai mult?

2 thoughts on “7th Heaven | Măști pentru păr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s