Beauty

Ivatherm Una anti-aging

În ultima perioadă au apărut câteva produse noi în rutina mea de îngrijire. Mă înțeleg extrem de bine cu o parte din ele, iar cum sunt foarte mulțumită de beneficiile lor, am decis să vă împărtășesc și vouă ce mă încântă atât de mult la noile descoperiri.

Brandul românesc Ivatherm, ale cărui produse dermocosmetice sunt dedicate îngrijirii pielii sensibile, probabil vă este cunoscut deja. Concepute și fabricate în Franța, produsele Ivatherm sunt formule originale ce conțin apa termală Herculane și ingrediente active inovatoare, reprezentand ultimele descoperiri științifice în cosmetologie.

ivathermuna-10

Noutatea Ivatherm (cel puțin, pentru mine) despre care vă povestesc astăzi este gama Una anti-aging . A ajuns la mine la sfârșitul anului trecut, în prag de sărbătoare. M-a impresionat plăcut încă de la început cu aerul minimalist și atenția la detalii în ceea ce privește ambalajul. Tare mult îmi doream să introduc gama Una anti-aging în rutina mea de îngrijire încă de atunci. Însă, cum aveam deja noutăți în testare, am preferat să acord gamei Una anti-aging puțină odihnă pe măsuța de toaletă, ca ulterior să vă împărtășesc impresiile mele sincere după o utlilizare mai îndelungată.

Posesoare de ten mixt, tratat cu acid salicilic și BHA, mă deranjează mai puțin excesul de sebum decât în trecut grație tratamentelor. Dar, din cauza lor, mă confrunt uneori cu porțiuni de ten care se sensibilizează, zona obrajilor cu precădere. Ziua nu mă pot despărți de crema cu SPF, așadar am ales gama Una anti-aging pentru seară sau zilele în care rămân în casă.

Una Cremă anti-aging vine într-un recipient din sticlă mată, recipient airless prevăzut cu pompiță. Bucurie mare pe mine aici, întrucât mi se pare cel mai igienic mod de a ambala o cremă. Mai mult, produsul nu oxidează, iar acesta e un mare plus.

Recipientul înalt și elegant conține 50 de ml de produs, mai mult decât suficient pentru o cremă de față. Crema are o culoare albă, iar textura ei este una ușoară. Se absoarbe destul de rapid în piele, iar pe tenul meu mixt nu lasă deloc peliculă grasă.

Tenul meu este mixt, iar în ultimul timp câteva pete roșiatice în zona obrajilor îmi cam făceau probleme (sau, mai bine zis, nervi). Inițial, am introdus Una Cremă anti-aging doar în rutina mea de seară, fiindu-mi puțin teamă, recunosc, pentru acele pete. Trei pompițe s-au dovedit a fi suficiente pentru aplicarea pe pielea curată a feței și gâtului. După aproximativ o săptămână de utilizare zilnică, tenul era mai luminos, neted și catifelat. Hidratează bine tenul mixt (eu, una, sunt mulțumită). Iar petelor roșii nu le-a creat probleme, ci, dimpotrivă, a ajutat la diminuarea lor.

ivathermuna-2

Una Ser anti-aging vine tot într-un recipient din sticlă mată, însă acesta este prevăzut cu o pipetă pentru o aplicare ușoară și, cu riscul că mă repet, igienică. Recipientul elegant conține 30 de ml de produs.

Serul este incolor, iar textura acestuia este ușor vâscoasă (cel puțin aceasta este senzația lăsată pe piele în momentul aplicării). Se absoarbe ceva mai greu în piele decât crema, aspect deloc deranjant pentru mine.

Serul promite un efect intens de întinerire pentru toate tipurile de piele matură, chiar și pentru cea mai sensibilă.

ivathermuna-9

În ceea ce privește efectul anti-aging, teoretic, la minunații mei 33 de ani, aș fi un subiect bun: am doar riduri de expresie, însă nimic accentuat. Totuși, nu pot să mă pronunț dacă aduce beneficii în privința aceasta.

ivathermuna-8

Ingredientele din produse sunt bune, formulele sunt curate, iar mie nu mi s-a întâmplat să îmi irite tenul sau să îmi provoace reacții neplăcute, ci, dimpotrivă, sunt blânde.

Noutățile Una le găsiți pe site-ul Ivatherm, Una Ser anti-aging la prețul de 122 RON și Una Cremă anti-aging la prețul de 112 RON. Ivatherm are promoții și reduceri interesante în anumite perioade din an, așadar merită să vizitați ocazional site-ul.

Ați încercat gama Una? Sau sunteți fidele altor game Ivatherm?

One thought on “Ivatherm Una anti-aging

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s