Beauty

Avène | Apa Termală şi Crema reparatoare Cicalfate

Vara şi-a intrat în drepturi de ceva timp, iar toţi ne bucurăm de ea aşa cum ştim mai bine sau ne place mai mult.

Unii adoră mângâierea caldă a soarelui şi marea cu valurile ei înspumate. Şi profită de o escapadă pe ţărmuri cu nisip fin.

Alţii preferă răcoarea muntelui şi se retrag spre relaxare în umbra şi liniştea pădurilor umbroase.

Indiferent de cum alegi să te bucuri de acest anotimp, îngrijirea pielii rămâne esenţială. Ba mai mult, pielea are nevoie de extra-îngrijire. Razele soarelui, precum şi căldura excesivă o pot afecta în nenumărate feluri.

Vara aceasta am redescoperit gama Avène, mai exact Avène Apă Termală şi Crema Reparatoare Cicalfate – şi asta prin intermediul fetiţei mele, M. (1 an).

avene1

1. Avène Apă Termală este recomandată cu precădere pentru pielea sensibilă, hipersensibilă, alergică sau iritată. Este ȋmbuteliată direct de la sursă, asigurând conservarea tuturor proprietăţilor calmante, anti-iritante şi anti-inflamatorii.avene4

Personal, o folosesc pentru catifelarea şi calmarea pielii iritate, după demachiere sau pur şi simplu pentru răcorire într-o zi toridă.

Fetiţei mele i-a fost de mare ajutor în calmarea iritaţiilor de scutec. O tamponare cu o dischetă demachiantă îmbibată în Avène Apă Termală la fiecare schimbare de scutec a făcut minuni.

2. Crema reparatoare Cicalfate este recomandată cu precădere adulţilor, copiilor şi bebeluşilor pentru a trata iritaţiile cutanate uscate, putând fi aplicată atȃt pe piele cȃt şi pe mucoase.

Am achiziţionat această cremă reparatoare la recomandarea medicului dermatolog. Atât eu, cât şi fetiţa mea ne bucurăm de beneficiile ei. Repară, curăţă şi calmează rapid pielea iritată.

avene3

Crema are o textură uşoară şi este absorbită rapid în piele. Aplic de obicei această cremă reparatoare pe zonele feţei în care apar coşuri mici. Tenul îl demachiez în prealabil, iar aplicarea o fac de obicei seara, prin masaj uşor, pentru a o lăsa să acţioneze peste noapte. Timp de aproape o lună de zile şi-a făcut treaba foarte bine, uscând zonele cu coşuri cu rapiditate. Şi ce este de lăudat…nu rămân urme!

De beneficiile acestei creme a avut parte şi fetiţa mea, crema ajutând-o foarte mult în iritaţia de scutec cu care s-a confruntat. La recomandarea medicului dermatolog, am aplicat crema reparatoare pe zona afectată, curăţată în prealabil, de două ori pe zi. Iar după zece zile de la începerea tratamentului a fost mult mai bine pentru ea.

Aşadar, dacă vă confruntaţi cu o piele sensibilă, alergică sau iritată, produsele Avène vă pot fi de ajutor. Bineînţeles, pentru probleme grave sau care persistă, ideal este să consultaţi un specialist.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s