Life

Despre BUZZStore şi campania Somat

Ce este BUZZStore?

Ei, bine, BUZZStore este o agenţie de marketing participativ care funcţionează pe un concept nou de business, bazat pe cea mai puternică forţă de influenţă, recomandarea unui prieten. BUZZStore deţine o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), în continuă creştere, a căror părere contează atât pentru cei cu care intră în contact zi de zi, în mod direct sau prin reţelele de socializare – prieteni, colegi, familie, cât şi pentru dezvoltatori de noi produse şi servicii.

Pe scurt, trimite BUZZerilor ca mine, spre testare, în mod GRATUIT, cele mai noi produse şi servicii lansate pe piaţă. Iar noi, dacă ne plac (sau nu), ne exprimăm părerea sinceră prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau în discuţii libere.

By the way, dacă eşti o persoană curioasă din fire şi comunici mult cu prietenii tăi prin intermediul reţelelor sociale, te poţi înscrie şi tu aici, pentru a testa gratuit produse/servicii noi lansate în piaţă.

Hai, alătură-te comunităţii BUZZStore!

Eu, una, mă bucur că am fost selecţionată pentru testarea noilor produse Somat, detergent pentru maşina automată de spălat vase. Este prima campanie la care particip, după aproximativ o lună de la înscrierea în comunitatea BUZZStore.

Să revin aşadar la campania Somat. Produsele îmi erau cunoscute doar cu numele, de la raionul cu produse menaj/curăţenie din supermarket-ul de unde fac majoritatea cumpărăturilor. Nicidecum nu le-am atins sau achiziţionat, crezând orbeşte în recomandările producătorului maşinii automate de spălat pe care o deţin. Aşadar, campania Somat mi-a deschis ochii către altceva. Ceva nou, îmbunătăţit, care promitea 100% Performanţă.

_DSC1073 (3)

La scurt timp după vestea selecţionării primite pe e-mail, a urmat sosirea coletulului BUZZStore. “Bunătăţi!”, am zis. Curioasă, l-am deschis.

Şi kit-ul de BUZZ Somat conţinea următoarele:

1 x Tablete Somat Gold 12 acţiuni, 20 bucăţi

1 x Soluţie de clătire Somat, 750 ml

1 x Soluţie intensivă pentru curăţarea maşinii de spălat vase Somat, 250 ml

1 x Ghid de BUZZ

1 x Deo Duo Perls Somat, 17 g

3 x mostre pentru prieteni (a câte 2 bucăţi tablete Somat Gold pentru testare).

Şi-am început testarea.

Produsul care a avut întâietate la testare a fost Soluţia intensivă pentru curăţarea maşinii de spălat vase Somat. Era esenţial să îndepărtez grăsimile şi depunerile de calcar şi piatră acumulate în timp, în urma atâtor cicluri de spălare. Tind să cred că şi-a făcut bine treaba. Aşa pare. Dacă maşina automată de spălat vase ar vorbi, cu siguranţă ar fi mulţumită de refresh-ul făcut.

Au urmat apoi o primă spălare și clătire a vaselor.

_DSC1082 (3)_DSC1091

Curiozitatea mea mare în ce priveşte Tabletele Somat Gold a fost dacă pot îndepărta cu succes sau nu resturile rezistente de pe vasele yenna, cum ar fi cele de paste sau cartof, rezultate în urma coacerii în cuptor a diverselor preparate. În plus de asta, ca să supun Tabletele Somat Gold testului suprem, am gătit carne de porc în lapte (lapte care din experienţă vă spun, se îndepărtează extraordinar de greu; mai că te gândeşti să arunci vasul utilizat şi să achiziţionezi unul nou).

Şi mare mi-a fost surprinderea. Tabletele Somat Gold au îndepărtat perfect murdăria și grăsimea, fără a necesita pre-tratare sau post-tratare. Şi fără să intervin, de mână, la spălarea vaselor. 

Aşadar, formula îmbogățită cu substanțe active din Tabletele Somat Gold a făcut ceea ce promite. A făcut din aceste tablete un produs cu adevărat puternic în lupta cu resturile rezistente. 

_DSC1063 (2)

Despre Soluţia de clătire Somat am, iarăşi, doar cuvinte de laudă. Dacă înainte să o descopăr, spălam din nou paharele din sticlă imediat ce le scoteam din maşina automată de spălat vase, iată, acum, nu mai este cazul.

Depunerile inestetice de calcar şi petele de apă nu îşi mai găsesc locul pe vesela din sticlă, aşa cum o făceau odinioară. Pur şi simplu au dispărut!

_DSC1077 (3)

Un alt produs testat din kit-ul de Buzz Somat a fost Deo Duo Perls Somat. Foloseam alt produs până la acel moment, care îşi pierdea destul de repede din proprietăţi. Însă aceste perle parfumate oferă maşinii automate de spălat vase o aromă proaspătă de citrice după fiecare ciclu de spălare, neutralizând mirosurile neplăcute. Lămâie, portocală – superfresh! Unde mai pui că odorizantul durează până la 60 de cicluri de spălare, ceea ce este mai mult decât mulţumitor.

În concluzie, spălatul vaselor a căpătat un nou sens pentru mine. Faptul că am testat produsele Somat m-a convins ca, pe viitor, să nu fiu atât de conservatoare şi să dau şanse şi altora să mă surprindă.

_DSC1070 (3)

Şi cum veştile bune circulă repede, am împărţit de îndată şi mostrele primite. Soacra mea, vecina mea şi prietena mea au avut prilejul de a testa şi ele Somat. Ba chiar, soacrei mele a trebuit să îi ofer ulterior şi din cutia mea cu cele 20 de bucăţi. E gata convinsă.

Detalii despre minunatele produsele Somat găsiţi aici.

Eu v-am făcut mai jos şi o listă de cumpărături, asta dacă obişnuiţi să achiziţionaţi online produse de acest gen. Iar dacă nu, le găsiţi în supermarket-uri.

Tablete Somat Gold 12 acţiuni, 20 bucăţi – aici.

Soluţie de clătire Somat, 750 ml – aici.

Soluţie intensivă pentru curăţarea maşinii de spălat vase Somat, 250 ml – aici.

Deo Duo Perls Somat, 17 g – aici.

Spor la spălat vase, gospodinelor! Acum aveţi un aliat de încredere.

 

2 thoughts on “Despre BUZZStore şi campania Somat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s