Beauty

The Spring Make-up Edit

Machiajul pe care îl port zi de zi este unul foarte simplu și trebuie să dureze cât mai puțin dimineața ca să pot alerga spre grădiniță. În ultima perioadă, au apărut noutăți în trusa mea de machiaj, pe lângă clasicele favorite, noutăți despre care vă împărtășesc mai multe în articolul de astăzi.

thespringmakeupedit-3

The POREfessional Pro Balm de la Benefit Cosmetics. Fiind în căutarea unui primer potrivit cerințelor tenului meu și avându-l pe wishlist de ceva timp, am decis că este momentul potrivit să îl achiziționez. Am fost extrem de curioasă dacă e într-adevăr atât de bun pe cât este de renumit și lăudat.

The POREfessional Pro Balm este o bază pentru minimizarea aspectului porilor, un balsam cu textură lejeră, non-grasă, care oferă tenului un finisaj mătăsos și catifelat. În cazul meu – ten mixt și pori ușor dilatați – constituie o bază de machiaj foarte bună, iar fondul de ten se așează și rezistă perfect pe ten (Catrice și Revlon sunt fonduri de ten cu care se înțelege de minune).

thespringmakeupedit-31

Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up este o descoperire recentă. Știți deja că preferatul meu este Catrice HD Liquid Coverage Foundation, însă, în ultimul timp am simțit nevoia de o noutate. Am rămas fidelă brandului și mă bucur de alegerea făcută.

Catrice All Matt Plus Shine Control Make Up este un fond de ten cu textură lejeră. Aspectul pe ten este unul foarte natural, iar acoperirea este mică spre medie. Îmi place mult faptul că nu încarcă tenul și cred că este o alegere potrivită pentru zilele de primăvară. Eu am nuanța 015 – Vanilla Beige, o nuanță cu subton rece.

În descrierea produsului, se spune că este un fond de ten care rezistă până la 18 ore pe ten, conferind o acoperire uniformă și un finish mat, oil-free. Ei bine, acest fond de ten rezistă destul de bine pe ten, dar finish-ul pe care îl conferă nu este deloc mat. Pe tenul meu mixt este mai degrabă dewy, aspect deloc deranjant pentru mine.

thespringmakeupedit-8

Nu mai este niciun secret că iluminatoarele sunt un must în trusa oricărei iubitoare de frumos. Vibrațiile holografice din paleta iluminatoare Sleek MakeUP Distorted Dreams, pline de sclipiri metalice, m-au cucerit iremediabil de la prima atingere.

thespringmakeupedit-7

Această paletă iluminatoare conține cinci nuanțe absolut superbe – trei cremoase și două pudrate – ce pot fi folosite individual sau împreună.

thespringmakeupedit-16

Pentru mine, sprâncenele sunt cele care au o importanță majoră în aspectul general al feței, indiferent de tipul machiajului ales. Iar creioanele Benefit Cosmetics au și vor avea mereu acel loc special în trusa mea de machiaj. Recent, în arsenalul meu dedicat sprâncenelor perfecte a apărut și Gimme Brow + Brow Volumising Fiber Gel, de la același brand.

Pot să vă spun un singur lucru: este perfect pentru machiajul de dimineață, când sunt mereu pe fugă. Gimme Brow este un gel nuanțator ce aderă la firele de păr, creând volum și o definire cu aspect natural. Periuța specială, îngustă și conică, face ca aplicarea produsului pe firele de păr să fie extrem de ușoară. Rezultatul este unul natural, dar frumos finisat, firele de păr stau cuminți și eventualele goluri din sprânceană se estompează (fără ca sprâncenele să pară prea încărcate). Prevăd o prietenie de lungă durată.

thespringmakeupedit-15

Mama natură nu a fost foarte generoasă cu mine în ceea ce privește genele, în sensul că sunt scurte. Roller Lash Mascara de la Benefit Cosmetics a fost o descoperire WOW! În mod normal, genele mele abia se zăresc, însă acest rimel le oferă alungirea, curbarea și volumul de care au nevoie. Aspectul final e unul plăcut și cât se poate de natural. Iar de transferat nici nu poate fi vorba. Rezistă pe gene toată ziua, fără a curge. Pur și simplu m-am îndrăgostit de acest rimel. Văd clar diferența dintre unul drugstore și acesta și sunt convinsă că, după ce voi termina acest tub, îl voi recumpăra fără doar și poate.

thespringmakeupedit-23

În ceea ce privește machiajul ochilor, trebuie să recunosc că rareori folosesc farduri pentru pleoape. Mă declar îndrăgostită de această paletă SEPHORA Collection.

thespringmakeupedit-24

Potrivită atât pentru un machiaj de zi, cât și pentru unul de seară, Miniature Palette Cookie este o paletă cu șase nuanțe de farduri de pleoape, cu trei efecte: mat, satinat și paietat. Formula fardurilor este fină, culorile sunt pigmentate, iar rezistența lor pe pleoape este foarte bună. În plus, formatul mini este extrem de practic (util chiar și în călătorii).

thespringmakeupedit-5

Matte Me de la Sleek MakeUP este un ruj lichid cu finish mat. Se aplică foarte ușor pe buze și este extrem de pigmentat (ca mai toate produsele acestui brand), nefiind necesară aplicarea unui al doilea strat. Nuanța pe care o am este Birthday Suit (aduce puțin cu nuanța Serene a Mattestain-ului Melkior Professional). Necesită reaplicarea pe parcursul zilei, mai ales dacă savurați vreo cafea aromată sau vreun prânz delicios, deoarece nu rezistă mult pe buze.

Regăsiți preferatele voastre între cele pe care vi le-am împărtășit astăzi? Sau vă “trage ceva cu ochiul”? Let me know.

P.S Pe viitor voi face câte un mic update al esențialelor/favoritelor mele în materie de machiaj. Sper să vă placă genul acesta de articol (mie, cu siguranță da).

2 thoughts on “The Spring Make-up Edit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s