Beauty

7th Heaven | Relaxare și răsfăț

Dacă tot e Duminică, cuvintele de ordine ale zilei ar trebui să fie cărți, relaxare și răsfăț. Și cafea. Multă cafea.

Chiar dacă vremea nu ne mai permite să lenevim prin parcuri şi grădini cu câte o carte în mână, nu înseamnă că o zi de citit în casă nu poate fi la fel de frumoasă. Dar pentru că tot am amintit de relaxare și răsfăț, ce ar fi mai potrivit într-o Duminică de iarnă decât o mască pentru față?

Măștile pentru față sunt cele care mă răsfață Duminică de Duminică (rareori renunț la acest obicei). Iar despre cât de mult îmi plac cele de la 7th Heaven v-am mai povestit (aici și aici). Am încercat multe dintre măștile lor: unele mi-au devenit, în timp, preferate, iar altele, noutăți, sunt descoperiri cât se poate de plăcute. Exact ca și cele despre care vă povestesc astăzi.

Charcoal Detox Bubble Mask · sheet mask · toate tipurile de ten.

Charcoal Detox Bubble Mask mi-a stârnit curiozitatea din primul moment. Mi-am propus să mă “joc” cu bulele de oxigen și, tocmai din acest motiv, a fost prima mască încercată din noutățile primite. Este o mască din material textil infuzat cu cărbune, mixat cu anason și oxigen purificator. În momentul expunerii la aer, bulele și spuma își fac apariția. Rolul acestora este să pătrundă în profunzimea porilor și să îndepărteze eficient murdăria și excesul de sebum. Interesantă noutatea; pe placul meu. După îndepărtarea ei tenul a rămas… parcă hidratat (cel puțin aceasta e senzația pe care o pot descrie). Bubble-licious, indeed!

Pink Guava Peel-Off · 10 ml · ten gras, mixt sau sensibil.

Pink Guava Peel-Off este o mască menită să curețe în profunzime, să reducă roșeața și să purifice porii datorită ingredientelor bogate în vitamina C și antioxidanți. Cu măștile de tip peel-off nu mă împac foarte bine, recunosc. Îmi sensibilizează tenul, de cele mai multe ori (tind să cred că alcoolul din conținutul unora este de vină). Așa că nu aveam așteptări mari. Însă combinația de mangostan și guava din această mască pentru față mi-a îmbunătățit aspectul tenului (acțiunea peel-off a îndepărtat celulele moarte, lăsând pielea mai fină). De sensibilizat tenul, mă întrebați? Chiar deloc. M-a surprins, zău! Am și recumpărat-o.

Pink Rose Clay · 15 gr · ten normal, mixt sau uscat.

Având ca bază argile naturale și ulei de Trandafir de Damasc, Pink Rose Clay curăță tenul în profunzime și deschide porii blocați pentru a purifica și catifela pielea. Iar untul de shea și de cacao pe care această mască pentru față îl conține este menit să hidrateze intens (nu îmi dau seama cât de intens a hidratat tenul meu, însă, în mod cert, nu a uscat pielea). A eliminat cu succes excesul de sebum care, de cele mai multe ori, îmi dă bătăi de cap. Măștile de tip mud-mask sunt preferatele mele (cred că știți deja asta din articolele anterioare), iar Pink Rose Clay a fost pe măsura așteptărilor. Mirosul de Trandafir de Damasc este divin! Cu siguranță o voi căuta în supermarket-uri sau drogherii.

Ingredientele naturale pe care le conțin aceste măști pentru față sunt o sursă neprețuită de vitamine, minerale și aminoacizi esențiali pielii. Însă faptul că unele au în compoziție parfum și derivați ai alcoolului poate constitui un minus, în special pentru o piele foarte sensibilă sau pentru persoanele care evită produsele cu un astfel de conținut.

O mare bulină roșie din partea mea merge către cei de la 7th Heaven pentru faptul că produsele lor nu sunt testate pe animale, ci, dimpotrivă, promovează un stil de viață eco-friendly. Ambalajele produselor sunt reciclabile, iar sediul producătorului din UK este numit Green Barn, datorită eficienței în consumul de energie. Life is fantastic… #withoutplastic !

Cei de la 7th Heaven România au fost foarte generoși, astfel că, pachetul primit din partea lor a conținut și trei măști pentru păr. Impresiile mele despre acestea, însă, într-un articol viitor. Așadar, rămâneți aproape.

Pssst! Dacă nu mă urmăriți deja pe Instagram, e musai să o faceți, aici: pregătesc ceva frumos pentru voi.

Măștile pentru față 7th Heaven le găsiți în supermarket-uri sau drogheri, la un preț accesibil, într-o varietate mare, pentru toate tipurile de ten (sau păr) și diverse beneficii.

Măștile pentru față sunt cele spre care întindeți mâna în zilele lungi de Duminică, atunci când tenul își cere porția de relaxare și răsfăț? Ați încercat una din noutățile 7th Heaven de mai sus? Dacă da, cum v-a plăcut?

11 thoughts on “7th Heaven | Relaxare și răsfăț

  1. Mi-am facut si eu ieri o masca cu lut albastru de la Sephora, dar suna foarte interesant si mastile despre care vorbesti tu!

  2. Sunt faine mastile de fata. Cea cu carbune mi-a placut foarte mult. E si foarte comod sa o aplici. Cred ca o sa o incerc si pe cea cu trandafiri. Multumesc pentru idei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s