Style

Provocarea TeX Summer Collection

Dimineață parfumată cu aromă de cafea vă doresc, suflete dragi!

Astăzi am vești bune pentru voi toate. Pe blogul ei, Dana Rogoz, în colaborare cu TeX, ne propune un concurs drăguț, concurs care se adresează atât cititoarelor blogului ei, cât și bloggerițelor cititoare ale blogului ei.

Detalii despre condițiile de participare la acest concurs găsiţi în articolul ei de aici.

Cu această ocazie, am studiat și eu colecția de vară TeX, colecție pe care o găsesc potrivită pentru zilele de vară care vor urma. Articolele sunt în mare parte stilul casual, stil care mă caracterizează de o bună perioadă de timp. Comode și lejere, sunt numai bune de așternut pe tine, fie că este vorba de o seară în oraș cu prietenele, un picnic cu familia la iarbă verde sau o plimbare de duminică cu bebelina în Parcul Copiilor.

În orașul în care locuiesc există un micuț Carrefour, dar, din păcate, acesta nu găzduiește colecția de vară TeX.

Așadar, nu îmi rămâne decât să pornesc la drum, într-un oraș apropiat mai mare, ca să pot “pipăi” articolelele vestimentare TeX și, eventual, să achiziționez noi piese pentru completarea șifonierului.

Până atunci, vă las să vă delectați cu outfitul realizat de mine, întocmai pentru a răspunde provocării lansate de Dana Rogoz.

tinuta

Outfitul simpatic si comod este compus din următoarele produse TeX:

1. Tricou cu mânecă scurtă damă – in 100%. Casual și vaporos, și unde mai pui că girafele de pe el sunt tare drăgălașe. Îl găsiți aici.

2. Pantaloni scurți jeans damă – bumbac 100%. O pereche de jeans care nu trebuie să lipsească din garderoba oricăreia dintre noi. Mai comozi de atât nu cred că există! Îi găsiți aici.

3. Espadrile damă – branț textil 100%, căptușeală textil 100%, talpă exterioară sintetic 100%, exterior textil 100%. Ultracomode, numai bune de “plimbat” prin răcoarea parcului. Le găsiți aici

Sper că v-a plăcut.

Și vă urez spor la cumpărături, căci dacă lasați un comment pe blogul TeX, la orice articol, primiți un voucher de 20% reducere la cumpărături de peste 100 de lei din gama de textile TeX Carrefour. Oferta este valabilă până duminică 29 mai, iar valabilitatea cuponului este până pe 1 iunie. Grăbiți-vă! Tic-tac.

Să aveți o zi cu soare, minunatelor!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s