Style

Când pantofii creează dependență

Mă destăinui astăzi. Ador pantofii! Fie ei cu toc sau fără, fie ei eleganți sau casual, eu pur și simplu îi ador. Unde mai pui că, dacă vin însoțiți de o reducere, îi ador și mai mult!

Tocmai am pus ochii pe o minunăție de balerini negri din piele (căci da, prefer ca încălțămintea pe care o achiziționez să fie întotdeauna din piele, excepție făcând pantofii sport) pe site-ul www.hm.com. Și i-am comandat de îndată. Când vine vorba de încălțăminte, prefer să investesc în piese clasice, de calitate, pe care să le pot purta atât în combinații simple, cât și în combinații mai îndrăznețe.

Balerinii au ajuns în posesia mea și vă mărturisesc…nu mă mai satur să îi privesc. Abia aștept să îi scot la o plimbare într-o zi cu soare, când cel care va cârmui căruciorul lui M. va fi soțul meu, tot M.

balerini hm

Au venit împreună cu noul catalog H&M, catalog pe care l-am răsfoit de îndată, curioasă fiind de noile combinații ale sezonului.

Vara aceasta, H&M ne încântă cu piese vestimentare simple combinate cu articole separate, fuste maxi asociate cu bluze șic, iar culorile sunt calde și vii.

Rochiile, materialele fluide și articolele cu umeri căzuți sunt în centrul atenției, iar accesoriile inedite ale acestui sezon înfrumuseţează orice ținută. Ținutele de petrecere sunt mai irezistibile ca oricând și aduc strălucire nopților calde.

În sfârșit, a venit sezonul de plajă, ceea ce înseamnă un singur lucru – costume de baie splendide.

Deja mă gândesc la noi achiziții.

Și vă spun despre oferta lor online: livrare gratuită la domiciliu, folosind codul 0343. Oferta este valabilă în perioada 09/05/2016 -22/05/2016 pentru toate achizițiile făcute de pe www.hm.com sau din catalogul lor.

Așadar, grăbiți-vă!

Tic-tac, tic-tac.

Balerinii minunați îi găsiți aici.

Spor la cumpărături, gâze drăgălașe!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s