Life

Ondulator cu abur Rowenta CF3810F0 cu tehnologia Hydraboost

Unul dintre motivele pentru care nu mi-am lăsat părul să crească mai lung decât până la umeri a fost faptul că trebuie să îl aranjez mereu. Cu părul de lungime medie e mult mai simplu: îl spăl și îl usuc, fără să am grija că se încurcă sau că se așează aiurea. Și cum sunt și mamică de doi copilași energici, timpul alocat aranjării părului este … ei, bine, practic inexistent.

Fără să îmi dau seama timpul a zburat și părul a crescut, iar acum sunt o adevărată Cosânzeană (nu vă imaginați că este foooarte lung, însă pentru mine e destul de lung). Și dacă înainte nu aveam produse pentru coafat, decât un foehn și o placă pentru păr pe care o folosesc foarte rar, acum pot să mă laud cu cea mai nouă ustensilă pentru aranjat părul din casa mea, și anume, un ondulator cu abur Rowenta CF3810F0 cu tehnologia Hydraboost.

Ondulatorul cu abur Rowenta CF3810F0 are un înveliș cashmere keratin cu ulei de argan menit să protejeze și să prevină deteriorarea părului, lăsându-l mătăsos și strălucitor.

Tehnologia Hydraboost din dotare garantează o difuzie constantă și delicată a aburului pe toată lungimea firului de păr, păstrând până la 98% din hidratarea naturală a acestuia. Ce înseamnă, mai exact, acest lucru? Vedeți acel micuț rezervor de la capătul ondulatorului? Ei, bine, mititelul acela e foarte important. Se umple cu apă și asigură o difuzie delicată de abur prin 48 de micro orificii aflate pe toată lungimea barei ondulatorului, ajutând astfel la păstrarea hidratării naturale a părului.

Așadar, aleg look-ul preferat, de la bucle lejere și romantice până la bucle strânse și vibrante, selectând manual temperatura dorită dintre cele 8 trepte de temperatură (130°C – 200°C), cu ajutorul ecranului LCD, pentru control și precizie desăvârșite. By default, ecranul LCD are culoarea albastru (da, e important de menționat; veți vedea mai jos de ce).

Acest ondulator cu abur dispune de 3 setări ale timpului de realizare a buclelor (5s/8s/10s), adaptabile în funcţie de tipul de păr şi de rezultatele dorite, astfel că, pentru bucle lejere aleg un timp de ondulare mai scurt, iar pentru bucle strânse şi perfect conturate aleg un timp de ondulare mai mare.

Ondulatorul este întotdeauna la îndemână, fiind gata de utilizare în doar 45 de secunde. Temperatura dorită și timpul de realizare a buclelor fiind setate, nu îmi rămâne decât să purced la ondulare.

rowenta-5

Iar întreg procesul este cât se poate de simplu și rapid: aleg șuvița; rulez șuvița pe ondulator; apăs rezervorul din capătul barei ondulatorului; șuvița va “clipsa” – în tot acest timp, ecranul LCD capătă culoarea roșu; în câteva secunde ondulatorul emite un semnal sonor – un “bip” care îmi transmite că șuvița este ondulată, ecranul LCD căpătând din nou culoarea albastră. Repet procesul pentru tot părul și … gata! Rezultatul? Bucle superbe, păr sănătos.

Posesoare a unui păr moale și destul de greu de coafat – aici, de față – și, cu toate acestea, buclele obținute cu ondulatorul cu abur Rowenta CF3810F0 sunt foarte rezistente. După realizarea lor, obișnuiesc să aplic fie puțin fixativ, fie puțină ceară pe vârfuri, totul pentru o rezistență sporită.

Ondulatorul cu abur Rowenta CF3810F0 primește un punct în plus datorită cablului cu sistem rotativ (360°), perfect pentru o manevrare ușoară și libertate in mișcare. Iar pentru siguranţă sporită, ondulatorul se opreşte automat după 1 oră de neutilizare.

Sunt încântată de descoperire. Buclele se realizează foarte ușor, iar timpul alocat acestei operațiuni este scurt. Obișnuiesc să ondulez părul atunci când dorm cei mici.

Promit să revin cu un UPDATE la articol, întrucât nu am o poză sugestivă cu minunea de bucle din podoaba-mi capilară, așadar, rămâneți aproape.

Iar, între timp, aș vrea să citesc experiențele voastre în materie de ondulare a părului. – Ce fel de ondulator folosiți? Sunteți mulțumite? – Un comentariu mai jos, și să curgă poveștile.

A.

via BUZZstore

UPDATE: Sper să vă placă buclele mele jucăușe.

19 thoughts on “Ondulator cu abur Rowenta CF3810F0 cu tehnologia Hydraboost

  1. Arata foarte bine ondulatorul tau. Si eu folosesc tot un Rowenta insa model mai vechi, dar sunt foarte multumita de el

  2. Imi plac foarte tare buclele, a fost o perioada in care aveam bucle saptamana….acum am parul prea scurt pentru bucle….insa tot Rowenta este si ondulatorul meu.

  3. Suna tare bine ce povestesti, insa din pacate pana acum eu nu am reusit deloc sa mesteresc ondulatorul de par, ci doar placa de par cand si cand. 🙂

  4. Parul tau arata super!

    Si ce interesant este sistemul acela cu rezervor de abur pentru hidratarea parului! Chiar consider importanta protejarea parului impotriva arderii. Iar daca buclele sunt si rezistente, cu atat mai bine! 🙂

  5. Ce par frumos ai! 🙂
    Imi este dor de bucle, dar evit sa imi fac, pentru ca dureaza cam o ora…am un par des si firul este gros…si oricat as vrea, momentan nu scot mai putin de 50 de minute pentru a-l bucla..sau chiar indrepta :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s