Beauty

Îngrijirea tenului cu gama Hydra Végétal

Yves Rocher este un brand a cărui valori sunt atenta grijă pentru piele, dar și pentru mediul înconjurător. Produsele Yves Rocher îmi sunt cunoscute de mult timp și se regăsesc mai mereu în dulăpiorul meu cu produse cosmetice, în special gelurile de duș.

Gama Hydra Végétal de la Yves Rocher a fost relansată acum câțiva ani, iar produsele au fost reconcepute astfel încât să combată cu succes problemele cauzate de deshidratarea tenului.

Experții Yves Rocher au studiat familia plantelor suculente, tocmai datorită capacității lor de a gestiona apa, și au remarcat în mod special planta Edulis, plantă a cărei extract este ingredientul cheie în produsele gamei Hydra Vegetal.

Originară din Africa de Sud, această plantă este acum prezentă pe coastele multor regiuni ale lumii. Laboratoarele de biologie vegetală ale lui Yves Rocher au ales, în 2012, să crească planta Edulis acolo unde a fost creat brandul, la La Gacilly din Bretania. Se cultivă în sere, pentru a controla condițiile de creștere și înmulțire. Iar, după ample cercetări, experții Yves Rocher au stabilit cea mai bună perioadă de recoltare și cel mai bun proces de extracție. Butașii se fac în luna martie și, după doar 6 luni de creștere în seră, lăstarii fragezi ai plantei, plini de apă celulară, sunt recoltați chiar înainte de înflorire.

Am primit spre testare trei produse din gama Hydra Végétal de la Yves Rocher, și anume: serul lichid ultra-hidratant, gelul-cremă pentru hidratare intensă și gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor. De cum le-am primit, le-am și pus la treabă, fiind curioasă de cum se simt și cum se comportă pe tenul meu.

Serul lichid ultra-hidratant vine într-un recipient din sticlă transparentă, recipient airless prevăzut cu pompiță (mi se pare cel mai igienic mod de a ambala un serum). Recipientul conține 30 de ml de produs, o cantitate medie, aș spune eu, pentru un ser (undeva la 50-60 de ml mi se par rezonabili pentru un produs cosmetic de acest gen).

Serul lichid ultra-hidratant a fost cel care mi-a atras atenția de la început, așadar a fost primul pe care l-am și încercat. Serul are o textură similară apei, însă ușor-ușor vâscoasă. În contact cu pielea, acesta ia forma unor micro-picături ce pătrund rapid în piele. Revitalizează și hidratează imediat tenul, datorită formulei sale super concentrate în activi hidratanți.

Gelul-cremă pentru hidratare intensă vine într-un recipient clasic – cred că cel mai des întâlnit – pentru o cremă. Recipientul din sticlă transparentă conține 50 de ml de produs. Gelul-cremă are o culoare albă, iar textura lui este una ușoară, lejeră. Se absoarbe destul de rapid în piele, iar pe tenul meu mixt nu lasă deloc peliculă grasă. Lasă o imediată senzație de ten reîmprospătat, revitalizat și, după părerea mea, hidratează binișor un ten mixt.

Gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor vine într-un tub micuț, cu un conținut de 15 ml de produs. Textura gelului este una lejeră și e îmbogățită cu particule iluminatoare. Gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor este menit să diminueze cearcănele, să netezească și să hidrateze pielea din zona ochilor. Pe parte de cearcăne, însă, pot spune că nu am observat atenuarea acestora. În schimb, dacă îl păstrez la frigider, îmi place senzația pe care o conferă după aplicare, de prospețime și răcorire.

Gama Hydra Végétal de la Yves Rocher conține peste 90% ingrediente de origine naturală, restul fiind ingrediente ce contribuie la senzorialitatea și stabilitatea formulelor. Produsele nu conțin uleiuri minerale, parabeni sau siliconi. Ambalajele sunt din carton reciclabil, obținut din păduri gestionate în mod durabil, iar recipientele sunt realizate din sticlă reciclabilă. Așa că YES to a cleaner World! și Respect pentru Planetă!

🤍

Produsele din gama Hydra Végétal le găsiți la prețuri avantajoase acum pe site. De altfel, brandul Yves Rocher are promoții și reduceri interesante mereu pe site, așadar merită să vizitați magazinul online sau, de ce nu, chiar și un magazin fizic aflat în apropierea voastră pentru a fi la curent cu noutățile sau ofertele de moment.

Ați încercat produsele Yves Rocher din gama Hydra Végétal? Dacă da, cum vi s-au părut?

#YvesRocherRomania #BuzzHydraVegetal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s