Beauty

Hyalu B5 Serum | Din dragoste pentru pielea sensibilă

Brandul La Roche-Posay, ale cărui produse dermato-cosmetice sunt dedicate îngrijirii pielii sensibile, probabil vă este cunoscut deja. Concepute și fabricate în Franța, dermato-cosmeticele La Roche-Posay sunt formule originale ce conțin apă termală La Roche-Posay și ingrediente active inovatoare. De la crearea sa în 1975, Laboratorul Dermatologic La Roche-Posay îmbunătățește calitatea vieții oamenilor cu piele sensibilă, oferind soluții blânde, sigure și eficiente pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv pentru bebeluși.

La începutul lunii a ajuns la mine un colet foarte atent împachetat în care am avut plăcerea să descopăr o inovație dermatologică antirid care promite să repare și să redea volumul pielii sensibile: Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay. O formulă unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de acid hialuronic (menține nivelul optim de hidratare a pielii și ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor), Madecassoside (componentă activă a plantei Centella Asiatica, calmează pielea și are un efect antioxidant) și vitamina B5 (stimulează regenerarea pielii). Serumul hidratant este recomandat tenului care prezintă riduri, este lipsit de elasticitate sau are un aspect tern, obosit.

M-a impresionat plăcut încă de la început cu aerul minimalist și atenția la detalii în ceea ce privește ambalajul. Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay vine într-un recipient din sticlă prevăzut cu o pipetă pentru o aplicare ușoară și igienică. Un lucru foarte important de reținut este că pipeta serumului nu trebuie să intre niciodată în contact cu pielea.

Serumul este incolor, iar textura acestuia este ușor vâscoasă (cel puțin aceasta este senzația lăsată pe pielea mea în momentul aplicării). Se absoarbe ceva mai greu în piele, aproximativ 60 de secunde, însă acesta este un aspect deloc deranjant pentru mine. Odată absorbit în piele, pe tenul meu mixt lasă o peliculă ușor lipicioasă. În ciuda acestui fapt, produsele de îngrijire aplicate ulterior se așează la fel de bine.

Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay are un miros destul de puternic, însă nu pot descrie în totalitate mirosul acestuia. Ar putea părea o nebunie, dar pur și simplu nu îmi dau seama; uneori are un miros foarte curat pentru mine, iar alteori miroase a flori. Personal nu m-a deranjat mirosul, însă acesta persistă uneori chiar și după aplicarea celorlalte produse de îngrijire.

Ce am observat la tenul meu de când folosesc Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay? În primul rând tenul meu nu mai pare obosit, indiferent de numărul de ore de somn de care m-am bucurat. Luminozitatea, uniformitatea și nivelul de hidratare sunt alte trei aspecte de care sunt încântată. Tenul este mai luminos, mai fresh, revitalizat și mereu hidratat. În ceea ce privește liniile fine, am observat mici modificări în sensul reducerii acestora.

All in all, Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay este un produs care m-a cucerit și care și-a făcut foarte ușor loc în rutina mea zilnică de îngrijire datorită beneficiilor pe care le-am observat asupra tenului meu încă de la primele utilizări. Dacă decideți să îl încercați, să îmi dați de veste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s