Life

Laura Baldini | A love touch

Ce evocă cuvântul “feminitate”? Bunătate, armonie, echilibru, compasiune, ocrotire, fragilitate, dar și puterea de a iubi necondiționat. Ar putea fi însă și un eyeliner, un ruj roșu, un parfum, o rochie, o pereche de pantofi sau poate un accesoriu, ce prin detalii ne poate schimba nu doar ținuta, dar și starea de spirit. Vestimentația și accesoriile rămân atribute ale feminității, așadar trebuie să le alegem astfel încât să o pună în valoare.

Despre lucruri simple am să scriu astăzi, ceva ce poate părea banal, însă pentru mine au fost mereu elementul care completa o ținută, fie din punct de vedere estetic, fie al confortului, un element care mereu mă face să mă simt mai bine, mai bucuroasă, mai jucăușă, mai încrezătoare, mai feminină.

Dresurile de damă au fost mereu una dintre cele mai importante piese din garderoba oricărei femei. Culoarea pielii, negri, transparenți, eleganți sau îndrăzneți, ciorapii sunt probabil piesa vestimentară care va rămâne mereu la modă. Inspirați de eleganța naturală și de feminitatea pură, așa a luat naștere brandul Laura Baldini. Colecții de dresuri și ciorapi care ne colorează zilele de toamnă, ne încălzesc diminețile reci de iarnă și ne înfrumusețează după-amiezele de primăvară. Colecții de dresuri și ciorapi gândite în detaliu, potrivite afinității noastre pentru frumos, potrivite corpului și sufletului nostru.

Iubitoare de toamnă cum sunt, mi-a fost greu să mă împac cu gândul că va trebui să spun “La revedere!” unui anotimp atât de colorat și de parfumat. A venit vremea rece, însă. Dar asta nu înseamnă că sezonul fustelor și al rochiilor s-a încheiat. Dimpotrivă, dresurile îmi sunt aliat atunci când aleg să port fuste sau rochii, iar linia Second Skin de la Laura Baldini mi se potrivește perfect. Dresuri din microfibră 3D, foarte elastice, rezistente și opace, ce aderă perfect. Având grosimea între 40 DEN și 100 DEN, am siguranța că acestea mă protejează de vremea rece și mă învăluie în grație și confort. Sunt atât de confortabile, ca o “a doua piele”, după cum și numele colecției o spune.

Într-o notă ceva mai feminină este Linia Elegante. Dresuri mate, transparente, cu clin și vârf întărit pentru o apariție plină de distincție. Linia Elegante aduce finețe, gingășie și simplitate, în culori neutre – exact pe placul meu.

Linia Modella este special concepută pentru a avea grijă de silueta mea. Dresuri modelatoare complet transparente, clin din bumbac și textură mătăsoasă pe piele. Un must-have în garderobă! Sunt atât de confortabile și discrete.

Linia Glamour este pentru zile pe care vreau să le transform în extraordinare. Texturile și imprimeurile de tot felul, alături de confortul și rezistența cu care Laura Baldini m-a obișnuit, sunt pregătite într-o linie care îndrăznește să fugă de anonimat. Modelul Carisma care a ajuns la mine este unul versatil. Și îmi place că pot alege cum să îl port: pot atrage priviri sau pot fi discretă. Totul depinde de starea mea interioară.

Eleganță, simplitate și calitate. Cuvinte care reprezintă brandul Laura Baldini.

laurabaldini-3

Iar pentru voi am o mică surpriză, și anume un voucher de discount pe site-ul Laura Baldini. Merită să profitați din plin de reducerea exclusivă de 15%* pentru a vă completa colecția de dresuri și ciorapi. Iar pentru orice comandă peste 100 RON, beneficiați de transport GRATUIT.

*Oferta este valabilă până la 31.01.2020.