Life

Krups Arabica Latte | Espresso perfect din boabe de cafea proaspăt râșnite

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața? Probabil lenevești, ca și mine, pentru încă câteva minute, exact după ce ai oprit alarma telefonului, apoi te întinzi bine de tot și pornești spre bucătărie. Aștepți cu nerăbdare să simți mirosul de cafea proaspăt râșnită și mai apoi să îți încânți papilele gustative cu o cafea adevărată. E unul din momentele tale preferate, exact cum este și al meu?

krups-51

Pentru mine, mirosul de cafea proaspăt râșnită este una dintre cele mai mari invenții. Sunt o mare iubitoare de cafea și aș putea să povestesc într-una despre asta. Aș putea să vă povestesc zile întregi despre prospețimea cafelei și gradul de prăjire, două caracteristici ce influențează aroma în mod evident. Și mai mult, aș putea să vă povestesc într-una despre noul meu espressor automat de care sunt atât de mândră și care stă la loc de cinste în bucătăria noastră, noul Krups Arabica Latte.

Pe lângă designul minimalist care m-a cucerit din prima clipă, prepararea cafelei nu a fost niciodată mai simplă: espressorul automat Krups Arabica Latte are o interfață prietenoasă, butoane intuitive și ecranul LCD de mari dimensiuni, oferindu-mi astfel confort și ușurință în utilizare. Băuturile mele preferate pe bază de cafea, de la ristretto, espresso, lungo până la cappuccino sau latte macchiato sunt doar la un buton distanță.

Cafea cu gust perfect, în fiecare zi, ceașcă după ceașcă? Desigur. Arabica Latte este echipat cu tehnologia exclusivă Krups Quattro Force ce asigură o cafea echilibrată, plină de aromă și savoare. Această tehnologie optimizează fiecare etapă a preparării cafelei pentru rezultate fără compromisuri.

Râșnița conică Krups este confecționată din inox. Nivelul de măcinare poate fi ajustat manual, din cele trei trepte de râșnire de care espressorul dispune, în funcție de gustul personal și de amestecul de cafea. Cu cât boabele sunt râșnite mai fin, cu atât cafeaua va fi mai tare și mai cremoasă. Finețea râșnirii depinde și de tipul boabelor de cafea: cele prăjite bine vor avea nevoie de o râșnire mai grosieră, iar cele mai puțin prăjite vor avea nevoie de o râșnire mai fină. E nevoie de doar câteva încercări pentru ajustarea nivelului optim de intensitate al cafelei și veți obține gustul deplin al cafelei desăvârșite.

Espressorul automat Krups Arabica Latte dispune de un sistem de încălzire performant ce permite un control îmbunătățit al temperaturii pentru o extracție optimă, espressorul având nevoie de numai 30 de secunde de la apăsarea butonului pentru a începe procesul de preparare. Pe lângă faptul că astfel economisesc timp, economisesc și energie electrică și asta datorită calificativului A pentru nivelul de consum de energie.

Pentru a garanta o igienă maximă, accesoriul pentru cappuccino vine cu o funcție de clătire/curățare integrată. Astfel că, după prepararea băuturii, toate piesele are intră în contact cu laptele sunt spălate cu apă fierbinte. Simplu, nu?

Espressorul automat Krups Arabica Latte îmi oferă posibilitatea de a memora până la patru rețete personalizate: două pentru băuturi pe bază de cafea și două pentru băuturi pe bază de lapte. Funcția aceasta e un adevărat time-saver pentru diminețile în care sunt pe fugă și vreau îmi încep ziua savurând băutura preferată.

Mulțumesc, și pe această cale, Krups România. Diminețile noastre sunt mai parfumate și bucătăria noastră e mai veselă, acum că Arabica Latte e parte din familie. Iar vouă, echipei BUZZStore, multă inspirație pe mai departe și multe proiecte, cel puțin la fel de interesante ca și acesta.

.

Care e băutura ta preferată pe bază de cafea? Lasă-mă să ghicesc: adori, din când în când un espresso perfect, iubești zilele mai libere în care savurezi un latte macchiato delicat și îți place să îți răsfeți prietenii de fiecare dată când vin în vizită cu un cappuccino cremos. Sunt pe aproape?

#buzzstore #buzzdeals #buzzdealkrups #krupsromania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s