Beauty

Paula’s Choice | Resist Weightless Advanced Repairing Toner

Îmi doream să vă povestesc despre produsul de astăzi încă din prima săptămână de utilizare, însă am preferat să aștept o vreme întocmai pentru a-mi face o opinie cât mai clară în privința acestuia. Acum că toate s-au așezat cum am dorit și am revenit din concediu la rutina mea minimală de îngrijire, vă împărtășesc detalii despre ce mă încântă atât de mult la acest produs-minune.

paulaschoice-2

Vedeta de astăzi este tonerul din gama Resist de la Paula’s Choice, și anume Weightless Advanced Repairing Toner. A stat “cuminte” pe lista de așteptare o lungă perioadă de timp și, deși nu încercasem nicio mostră până la acel moment, mi-am făcut curaj să îl achiziționez on-line, direct în varianta full-size.

Resist Weightless Advanced Repairing Toner este potrivit pentru tenul normal, mixt sau gras, special formulat pentru reducerea semnelor îmbătrânirii pielii și porilor dilatați, eficient și pentru estomparea imperfecțiunilor cauzate de acnee. Combinația de antioxidanți, niacinamide și peptide fac din acest produs un puternic toner anti-aging. Totodată are proprietăți calmante și promovează formarea colagenului.

Resist Weightless Advanced Repairing Toner vine într-un recipient mat din plastic dur și conține 118 ml de produs. Tonerul este un lichid incolor, cu o textură asemănătoare apei, care se întinde foarte ușor pe piele și este absorbit aproape instant.

Îl folosesc atât dimineața, cât și seara, după curățarea tenului. Obișnuiesc să aplic produsul pe degete și apoi, cu mișcări blânde, îl aplic pe ten și pe gât. Hidratează foarte bine și nu lasă niciun fel de reziduu sau film pe piele. Este de departe cel mai bun toner hidratant pe care l-am încercat până acum.

Poate vi se pare puțin ciudat să folosiți un toner pe post de hidratare, dar acest tip de produs este ideal pentru tenul mixt, care nu are nevoie de emolienți.

Dacă sunt bine formulate, tonerele pot reduce inflamația, pot aduce un aport de antioxidanți, de ingrediente skin identical, de ingrediente skin communicating și pot chiar hidrata suficient un ten mixt în zilele în care se dorește aplicarea câtor mai puține straturi de cosmetice (în zilele călduroase de vară acest toner hidratant și loțiunea cu factor de protecție solară au fost suficiente pentru tenul meu mixt).

Tonerul face parte din rutina mea de îngrijire de la începutul lunii mai. Așadar, au trecut deja mai bine de două luni de când îl folosesc și tind să cred că am consumat puțin peste un sfert din recipient, fapt care îl face un produs spornic. Prețul acestuia este unul decent pentru beneficiile pe care le aduce: 124 RON pentru varianta full-size. Este ceva mai scump în comparație cu produse care au același scop, însă modul în care tenul meu reacționează la el, precum și durata de folosință fac să merite fiecare bănuț.

Ingredientele tuturor produselor Paula’s Choice sunt bune, formulele sunt curate, iar acest toner nu este cu nimic mai prejos. Nu conține parfum, iritanți sau alcool – Bau-Bau-ul de care încerc să mă feresc pe cât posibil.

Din păcate, nu toate tonerele sunt benefice pielii. Multe dintre ele sunt foarte iritante, în special cele care conțin alcool, iar atunci când nu conțin iritanți de obicei sunt formulate inadecvat și nu ajută cu nimic pielea. Mi s-a întâmplat și mie să fac alegeri mai puțin bune și am învățat din asta. Așadar, dacă optați pentru introducerea unui toner în rutina de îngrijire, vă recomand să citiți ingredientele înainte să îl achiziționați și, pe cât posibil, să alegeți unul care să nu facă rău pielii, să nu conțină iritanți și să aibă măcar câteva ingrediente benefice.

Voi folosiți un toner în rutina de îngrijire a tenului? Ce (nu) v-a determinat să îl introduceți în rutină?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s