Life

Dimineți mai pline de savoare cu De’Longhi

Cafeaua este o poveste veche ca timpul, dar mereu surprinzătoare. Pentru fiecare înseamnă altceva. Pentru mine, înseamnă sursa delectării, a visului cu ochii larg deschiși și expresia plăcerii ascunsă în gesturi simple.

delonghifinal-20

Mirosul de cafea proaspătă m-a fascinat dintotdeauna. Misterul negrului, aroma îmbietoare, zațul care se lasă pe fundul cănii, toate mă inspiră.

Cafeaua e o întreagă lume – o lume magică unde visele prind viață și minunile sunt posibile. Cafeaua reprezintă mai mult decât un gust perfect, idilic. Înseamnă un stil de viață, un cult al plăcerii ridicat la rang de artă.

Diminețile mele au devenit mai pline de savoare cu De’Longhi, recunosc. Iar espressorul automat de cafea Primadonna Elite este, fără doar și poate, perfect! M-am lăsat cucerită de la primul espresso, și bine am făcut. Acum sunt îndrăgostită, iremediabil.

Espressoarele De’Longhi sunt special concepute pentru a te bucura de experiența gustului final în confortul casei tale. Inconfundabila moștenire italiană, designul și tehnologia de ultimă oră se regăsesc în espressorul automat de cafea Primadonna Elite (pe bună dreptate sunt Lideri Mondiali în Espressoare).

O simplă apăsare de buton îmi permite accesul la o multitudine de băuturi pe bază de cafea. Espresso perfect, cappuccino cremos, latte macchiato delicat sau lapte cald, cu tehnologia inovatoare One Touch pot alege băutura preferată ușor și rapid.

delonghifinal-7

Râșnițele din oțel conic De’Longhi sunt calibrate cu precizie și sunt testate pentru a garanta obținerea pudrei perfecte de cafea. Nivelul de măcinare poate fi ajustat manual, în funcție de gustul personal și de amestecul de cafea. Proaspăt râșnită, de la cafeaua boabe la espresso, așa se obține gustul deplin al cafelei desăvârșite, nu?

Sistemul Thermoblock De’Longhi încălzește rapid apa până la temperatura ideală. De menționat, se încălzește doar apa necesară preparării fiecărei băuturi (yay, mai prietenos și cu mediul).

Tehnologia unică LatteCrema System a făcut din cappuccino-ul meu o experiență de vis: un cappuccino cremos, cu spumă de lapte dens, întotdeauna la temperatura perfectă… până la ultima picătură.

Pentru a garanta o igienă maximă, carafa de lapte vine cu o funcție de curățare integrată. Astfel că, după prepararea băuturii, toate piesele care intră în contact cu laptele sunt spălate cu apă fierbinte și abur. În plus, componentele carafei pentru lapte pot fi introduse în mașina de spălat vase pentru o curățare mai profundă. Simplu, nu?

Să vă mai spun că are conexiune Bluetooth și propria sa aplicație, Smart Coffee Link? Inovativ, cu siguranță! Prin intermediul aplicației am dat undă verde creativității și ne-am personalizat cafeaua după bunul plac, căci oferă acces de la distanță la absolut toate funcțiile aparatului (până și curățarea și întreținerea aparatului sunt făcute fără efort în acest fel).

Sunt încântată de descoperire. Extrem de încântată. Iar cele menționate mai sus sunt doar câteva dintre caracteristicile care m-au fascinat la espressorul automat de cafea Primadonna Elite și care au făcut ca experiența mea De’Longhi să fie una peste așteptări.

Ne-am îndrăgit reciproc, noi și Primadonna Elite, preț de o săptămână. Am savurat băuturile preferate împreună, chiar în pragul Crăciunului. Miros de brad, de cafea proaspătă, de cozonaci, de turtă dulce… ce putea fi mai minunat decât atât?

Dar, cum tot ce e frumos durează puțin, ne-am luat “La revedere!”, cu zâmbetul colorat până la urechi, în speranța că ne vom revedea curând (între noi fie vorba, de atunci tânjesc la un latte macchiato preparat după placul inimii mele; însă îmi voi pune pofta-n cui pentru moment).

Cafeaua este, și pentru voi, o întreagă lume? E magică? Vă inspiră? Care e băutura voastră preferată pe bază de cafea? Vă invit la o poveste, așadar.

.

Mulțumesc, și pe această cale, De’Longhi România – diminețile pot fi, într-adevăr mai frumoase alături de voi. Pasiunea, arta, dedicarea, și mai presus de toate, calitatea, vă definesc. Și se recunosc în fiecare picătură de cafea.

Iar vouă, echipei BUZZStore, multă inspirație pe mai departe. Mulțumesc pentru șansa oferită.

#buzzstore #buzzDeLonghi #DelonghiRomania

15 thoughts on “Dimineți mai pline de savoare cu De’Longhi

  1. Buzzstore intotdeauna a avut campanii minunate. Recunosc ca mi-ar placea un astfel de aparat, insa pretul ridicat ma cam opreste!

  2. Mirosul de cafea imi plăcea de cand eram mica si cumpara mama mea. La o ceasca de cafea nu este important doar cafeaua ci si cum e facuta pt a pastra aroma.

  3. Ador cafeaua, mai ales prima sorbitură. Parcă totul devine mai frumos. Preferata mea este cea făcută la ibric și să aibă caimac. Am mai descoperit și cafeaua saudită și pot să spun că e una dintre preferate/

  4. Nu sunt bautoare de cafea, insa citindu-te mai ca sunt tentata sa incerc! Aparatul pare oricum interesante si cred ca iti rasfata diminetile🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s