Beauty

Ivatherm Aquafil Hydra Complex

Dacă mă urmăriți pe Instagram, probabil că ați văzut că în ultima perioadă au apărut câteva produse noi în rutina mea de îngrijire. Și, cum sunt foarte mulțumită de beneficiile lor, am decis că trebuie neapărat să vă povestesc ce mă încântă atât de mult.

Vara aceasta am redescoperit un brand românesc ale cărui produse dermocosmetice sunt dedicate pielii sensibile – Ivatherm. Probabil vă este cunoscut, în special pentru Apa Termală Herculane, apă cu o compoziție unică, ce provine din cea mai veche stațiune balneară din Europa.

ivatherm-5

Noutatea Ivatherm, vedeta despre care vă povestesc astăzi, este Aquafil Hydra Complex, un gel – cremă contur de ochi cu o textură ultra lejeră, care oferă o îngrijire complexă zonei delicate din jurul ochilor.

Promite reducerea semnificativă a cearcănelor și pungilor (după cum probabil știți deja, sunt mămică de doi, iar cearcănele mi-au cam devenit bune prietene de vreo trei ani încoace). Promite un efect de hidratare intensă și profundă. Promite o piele mai fermă și mai elastică. Good stuff for a mom in need!

Aquafil Hydra Complex Gel-cremă contur de ochi vine într-un flacon airless cu pompiță. Bucurie mare pe mine aici, întrucât mi se pare cel mai igienic mod de a ambala o cremă din două simple motive: e cel mai practic și non-messy mod de a scoate produs și, e cel mai ușor de luat în bagaj atunci când călătorești. Flaconul are 15 ml de produs, mai mult decât suficient pentru un gel – cremă contur de ochi.

ivatherm-2

Am început ușor, aplicându-l doar seara, înainte de culcare, dar, încet, a câștigat din ce în ce mai mult teren. Astfel că, am ajuns să îl introduc și în rutina de dimineață.

Textura gelului – cremă este una ușoară, fluidă. Fiind un produs în care apa este ingredientul principal, e de la sine înțeles această consistență ultra lejeră. Se absoarbe foarte rapid în piele și nu este nevoie de o cantitate foarte mare pentru a acoperi zona delicată din jurul ochilor. Așadar, pe partea de hidratare m-a ajutat extrem de mult.

Folosesc acest gel – cremă de aproximativ trei săptămâni și pot spune cu mâna pe inimă că pielea din jurul ochilor a devenit mai netedă și mai catifelată. Cearcănele încă îmi sunt prietene (că doar alăptez de patru ori pe noapte) și am o presimțire că nu ne vom despărți prea curând. Dar dacă e să vă mărturisesc de ce sunt foarte mulțumită de acest gel – cremă, e datorită faptului că pielea din jurul ochilor a devenit mai deschisă la culoare, mai luminoasă – cred că știți la ce mă refer când spun asta. Yey, bucurie!

ivatherm-3

Ingredientele din produs sunt bune, formula este curată, iar mie nu mi s-a întâmplat să îmi irite ochii sau să îmi provoace reacții neplăcute. Nu conține parfum și parabeni, iar acesta e un mare plus atunci când e în joc îngrijirea zonei delicate din jurul ochilor.

Aquafil Hydra Complex Gel-cremă contur de ochi îl găsiți pe site-ul Ivatherm la pretul de 65 de ron. Ivatherm are promoții și reduceri interesante în această perioadă, așadar merită să dați o fugă pe site, poate vă trage și altceva cu ochiul.

Ați folosit produse Ivatherm? Ce părere aveți despre ele? Dacă nu, ați fi tentate să folosiți?

13 thoughts on “Ivatherm Aquafil Hydra Complex

  1. Eu nu am folosit inca produse de la acest brand, dar imi plac marcile romanesti. I-as da o sansa brandului Ivatherm, dar in cazul altui produs. Ma bucur ca e romanesc si ca e de calitate, in schimb! 🙂

  2. În prezent, folosesc un produs asemănător (ca recipient, acțiune și consistență), însă de la un brand franțuzesc. Aș încerca Ivatherm. Nu e vorba doar de preț, ci și de proprietățile sale, de acțiune și, trebuie să recunosc, am o slăbiciune pentru brandurile românești.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s