Beauty

7th Heaven | Am deschis cutia neagră!

Eu, una, ador să fiu răsfățată. O baie relaxantă alături de o porţie generoasă de lumânări parfumate, o carte bună citită în tihnă în hamacul din grădină sau o limonadă răcoroasă, cu mentă proaspătă, servită alături de o cafea aromată, toate mă duc cu gândul la răsfăţ – pentru mine și sufletul meu.

Fiind mămică de doi, momentele de răsfăţ sunt de o raritate nemaiîntâlnită până acum. Încerc, și îmi place să cred că reușesc, ca timpul meu – cel dedicat mie însămi – să fie timp valorificat la maximum, chiar dacă uneori înseamnă să beau o cafea pe fugă sau, alteori, să citesc zeci de pagini din noua carte. Sper că nu sună prea egoist?

Rețeta ideală pentru răsfăț la ceas de weekend (pentru că … that’s when the magic happens) include și o mască pentru faţă. Aproape întotdeauna! Tenul îmi e recunoscător pentru asta, iar la acest obicei nu voi renunţa prea curând.

_DSC0064

Și exact asta am descoperit în Black Box-ul primit: noutatea 7th Heaven România – măștile pentru faţă cu extract natural de cărbune. Patru măști în care ingredientul principal este cărbunele activ.

Cărbunele activ – cunoscut și sub denumirea de cărbune medicinal – se regăsește printre cele mai vechi remedii cunoscute omului. Folosit de către vechile civilizaţii (printre care greci și egipteni), întocmai pentru proprietăţile și beneficiile aduse, cărbunele activ și-a păstrat cu sfinţenie locul între remediile naturale până în prezent. Sub formă presată sau în capsule, cărbunele activ poate fi găsit aproape în toate farmaciile, fiind eficient nu doar împotriva problemelor intestinale, ci și în curele de detoxifiere, sau și în produsele cosmetice.

Datorită capacităţii de absorbţie care îl caracterizează, industria cosmetică apelează la cărbunele activ ca la un ingredient-minune. Astfel, cărbunele activ se regăsește în produse pentru curăţarea pielii, dar și în șampoane, produse care promit să protejeze pielea și părul împotriva factorilor poluanţi.

Așadar, să revin la conţinutul cutiei negre pe care am primit-o.

_DSC0005 (2)

Charcoal Mud · 15 g · ten gras, mixt și sensibil. O mască purificatoare, cu cărbune activ și coji de nuci, care, odată aplicată, deschide porii blocaţi și curăţă în profunzime tenul. Cărbunele detoxifiant absoarbe excesul de sebum și impurităţile. Totul pentru un ten curat și catifelat. Măștile de tip mud-mask sunt preferatele mele, iar Charcoal Mud a fost pe măsura așteptărilor.

_DSC0003 (2)

Charcoal Peel-off · 10 ml · ten sensibil. Proprietăţile de curăţare ale cărbunelui activ din această mască de tip peel-off îndepărtează eficient impurităţile,iar combinaţia specială de Hamamelis virginiana (engl. Witch Hazel) și frunze de mesteacăn calmează și îngrijește. S-a îndepărtat dintr-o mișcare, iar tenul a rămas extrem de fin și delicat la atingere.

_DSC0008 (2)

Charcoal+Black Clay Peel-off · 10 ml · ten normal, gras sau mixt. O mască de tip peel-off sebo-reglatoare. Cel puţin, acesta este beneficiul adus tenului meu. Excesul de sebum a fost îndepărtat, lăsând tenul catifelat pentru o perioadă mai lungă de timp. Argila naturală pe care o conţine, pe lângă cărbunele activ, tind să cred că a ajutat în acest sens.

_DSC0001 (2)

Charcoal+Black Sugar Peel-off · 10 ml · ten gras, mixt sau sensibil. Zahăr brun? Într-o mască pentru faţă? Uite că este posibil. În timp ce cărbunele activ curăţă praful și impurităţile, amestecul de Hamamelis virginiana și zahăr brun revitalizează, hidratează și catifelează tenul. Și are un miros dulce. De fapt, cam toate măștile pentru faţă 7th Heaven România au un miros care mai că mi-ar îmbucura papilele gustative. Hehe.

Măștile pentru față 7th Heaven România le găsiți în supermarket-uri sau drogherii, la un preț accesibil, disponibile atât în varianta plic, cât și la tub de 100 ml, pentru toate tipurile de ten și diverse beneficii. Eu vă încurajez să includeți o mască pentru față în rutina voastră de îngrijire săptămânală. Nu veţi regreta!

_DSC0039

Voi ce faceţi cât timp vă aplicaţi o mască pentru faţă? Beţi un smoothie? Citiţi o carte? Ascultaţi muzica preferată?

4 thoughts on “7th Heaven | Am deschis cutia neagră!

    1. Mulțumesc! Mă străduiesc cu pozele și mă bucur că apreciezi munca mea. Iar măștile la tub sunt mult mai practice decât cele la plic. Poate dai peste o varianta care îți e pe plac și în varianta tub – e și mai ușor de depozitat și ocupă mai puțin spațiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s