Beauty

Beauty Bloggers Meeting Timișoara | Summer Edition 2018

Beauty Bloggers Meeting Timișoara – Summer Edition 2018, un eveniment pe care îl așteptam cu atâta nerăbdare în Sâmbăta de 9 iunie 2018, ora 12.

Înconjurată de grădini verzi, locaţia evenimentului – Garden House Timișoara – ne invita să oprim timpul în loc, să ne destindem și să uităm pentru o clipă de gândurile și frământările cotidiene. Și chiar dacă vremea s-a încăpăţânat și a decis să ne îmbucure cu stropi mulţi de ploaie, noi ne-am adăpostit, cu mic, cu mare, în studioul confortabil, chic și modern amenajat, pus la dispoziţia noastră de personalul amabil Garden House Timișoara.

_DSC0161-2

Nadina Jianu a fost cea care a dat startul ediţiei a patra a evenimentului și ne-a indus starea de relaxare de care aveam cu toate nevoie. Am uitat în acest fel de ploaia de afară. Nadina ne-a împărtășit cu mare drag experienţe legate de relaţia blogger – colaborator. Ne-a vorbit despre ce înseamnă să fi un blogger pasionat și implicat, și, ceea ce consider eu cel mai important – un blogger autentic. Suntem o comunitate de oameni frumoși, unici, iar pasiunea cu care scriem ne definește. E un om cu suflet cald Nadina și sper să o reîntâlnesc cu drag.

_DSC0164

Corina Allan, o voce calmă și liniștită, ne-a povestit despre ce presupune să ai un blog cu conţinut de calitate. Ne-a împărtășit cunoștinţe din domeniul Skincare și a punctat foarte bine diferenţa dintre a scrie un review de produs și a educa prin intermediul unor principii sănătoase. Ne-a vorbit despre protecţia solară și produsele cu SPF și despre cât de importantă este autoeducarea în acest sens pentru ca, mai apoi, să educăm la rândul nostru. Și aici, are extrem de mare dreptate. Fiind mămică de doi, consider că educarea în acest sens, de la o vârstă fragedă a celor mici, va avea beneficii asupra calităţii vieţilor lor ca adulţi. Also, am abordat alături de Corina câteva mituri din domeniul Beauty, mituri despre care plănuiesc să vă povestesc într-un articol viitor.

Anda, reprezentant Cupio, a fost și ea prezentă la eveniment, iar gelurile pentru sprâncene și micul stand cu noile rujuri lichide metalice pe care le-a adus cu ea ne-au captat atenţia preţ de câteva multe poze și swatch-uri.

_DSC0310

A urmat și o tombolă, sponsorizată de Rausch România, iar Anca, fericita câștigătoare, a plecat acasă cu un coș plin cu bunătăţi Rausch. Norocoasă fată!

Pe tot parcursul evenimentului, ne-am răcorit cu limonadă și smoothie, preparate cu drag de către Lucia (Lucia, te pricepi de minune!) și-am degustat din delicioasele tarte cu fructe. Ah, și să nu uit: fără biscuiţii Solaris, după-amiaza petrecută la Garden House Timișoara nu ar fi fost la fel! Crocanţi și aromaţi!

Ce-a urmat la final? Poze. Și zâmbete. Și iar poze. Muuuuulte poze! Și normal că ne-am băgat năsucurile curioase și în goodie-bag-urile primite. Însă despre ce am primit voi detalia într-un articol nou pe blog, articol de tip Haul. Sper că v-am făcut curioase, căci am multe să vă arăt .

Beauty Bloggers Meeting Timișoara – Summer Edition 2018 a însemnat pentru mine timp frumos, petrecut cu oameni dragi. Un eveniment unde, preț de câteva ore, ne-am pierdut în lumea frumosului și ne-am împărtășit experiențele din domeniul care ne definește ca Beauty Bloggers. Sunt onorată să fac parte dintr-o comunitate atât de frumoasă!

Le mulțumesc din suflet Rominei și Luciei pentru ocazia oferită de a le revedea! Sunt gazde primitoare, atente la cel mai mic detaliu și se vede de la o poștă că au pus mult suflet în ceea ce au pregătit (e nevoie de implicare ca și a lor pentru ca un eveniment ca acesta să fie unul foarte reușit).

Tot datorită lor, am avut oportunitatea de a o cunoaște pe Andreea Ș., fata din spatele blogului cu același nume pe care îl urmăream de mai bine de un an. Am cunoscut bloggeriţele noi Anca, Andreea P. și Simona și m-am reîntâlnit cu Anita, bloggerul devean favorit.

42708722162_fb3b9306dd_o

Alături de partenerii de la Estée Lauder România – cărora țin să le mulțumesc și pe această cale – Romina și Lucia pregătesc un giveaway tare drăguț. Așadar, urmăriți-le și veți fi la curent cu detaliile de participare la concurs. Musai să nu ratați șansa asta!

Și, cum am ajuns la final de articol, voi mulțumi aici tuturor participanților, speakerilor, partenerilor și sponsorilor pentru că au transformat această întâlnire într-un eveniment cu caracter educativ, presărat cu informații corecte și de actualitate. Mă bucură că ne-ați fost alături!

27893255387_e76c0795f5_o

Iar pe voi, dragii mei cititori, vă invit să rămâneți alături de mine! Vor urma surprize și pentru voi!

facebook cover final-01

Elemis – ADDA Shop BIODERMA Garnier PellAmar Cosmetics Tesori d’Oriente Romania Antonio Banderas BARZA Cupio Green Lab Le Petit Olivier Pretty By Flormar România Titania Dove Marionnaud România Rausch Romania Triodeluxe Cosmetics Secom Romania VIDAL Romania Benefit Cosmetics elmiplant Maybelline Romania Solaris – Belsug din natura Wash&Go Romania B.U. Romania Fragonard Mag-parfums Pearl Drops Romania STR8myway Romania Paula’s Choice Romania

4 thoughts on “Beauty Bloggers Meeting Timișoara | Summer Edition 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s