Beauty

Barnängen | Un brand suedez de încredere

Trăiește Lagom!

Nici prea mult. Nici prea puţin. Echilibrat.

Lagom“. Un cuvânt pe care orice suedez îl cunoaște. O nouă filosofie de viaţă. Cu toate că pare un cuvânt simplu, acesta poate descrie un întreg stil de viaţă. Definește starea de bine și de echilibru. “Lagom” înseamnă punerea în balanţă a ceea ce este cu adevărat important. “Lagom” înseamnă că lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie – centrul echilibrului, armonie, moderaţie, fericire și împlinire.

_DSC0353

Binecunoscut în Suedia de zeci de ani, Barnängen îmbină ingredientele de inspiraţie nordică cu designul suedez pentru a crea produse cu adevărat reprezentative pentru “Lagom“.

Intens, dar fără a încărca.

Energizant și totodată relaxant.

Hrănitor și totodată răcoritor.

Hidratant și totodată de lungă durată.

Puternic, dar totodată delicat.

Încă de la lansarea primului său produs – săpunul cu formula Cold Cream ce l-a făcut celebru începând cu anul 1873 – Barnängen i-a cucerit pe nordici prin produse autentice și delicate, fiind astăzi cel mai renumit și îndrăgit brand suedez de îngrijire corporală. Încet-încet, mă cucerește și pe mine. Pe cuvânt!

Faceţi cunoștinţă cu produsele Barnängen: gama Nordic Care și gama Nordic Rituals. În timp ce gama Nordic Care este inspirată de natura și climatul Suediei, gama Nordic Rituals este inspirată de cele mai onorate tradiții ale Suediei.

Gama Nordic Care este o gamă de geluri de duș și loţiuni de corp ce conţin ingrediente inspirate din nord, precum și ingredientul-cheie Cold Cream (formula inspirată de faimosul săpun de care vă scriam mai sus). Gama Nordic Care este dedicată tuturor tipurilor de piele: normală și uscată, uscată și foarte uscată, sensibilă.

Fiind fericita posesoare a unei pieli mai degrabă uscată și sensibilă (total diferită de tenul mixt și ușor sensibil cu care sunt înzestrată), gama Nordic Care Sensitive mi s-a potrivit mănușă.

_DSC0336

Gel de duș Sensitive pentru piele sensibilă. Conceput special pentru pielea sensibilă, gelul de duș Sensitive curăţă și calmează pielea sensibilă printr-o îngrijire atentă. Acesta menţine umiditatea naturală a pielii și delicateţea acesteia. Gelul de duș Sensitive conţine flori de soc, celebre în Emisfera Nordică, și 5% Cold Cream.

_DSC0347

Loţiune de corp Sensitive pentru piele sensibilă. După duș, pielea merită răsfăţată cu loţiunea de corp Sensitive. Hidratează și calmează pielea, având un efect delicat imediat și de lungă durată. Întocmai pentru a mă bucura de o piele mătăsoas pe durata întregii zile. Loţiunea de corp Sensitive, asemeni gelului de duș Sensitive, conţine flori de soc și 5% Cold Cream.

_DSC0346

Balsam de corp All Over Rescue. Este prima dată când aud noţiunea “balsam de corp”. E un produs caracterizat prin simplitate, dar totodată prin intensitate. Textura sa cremoasă este absorbită rapid și hidratează intens. Conceput să ofere îngrijire întregului corp, acesta regenerează și reface delicateţea și supleţea pielii. E preferatul meu! Un balsam de corp must-have de acum încolo în rutina mea de îngrijire.

Culgându-și inspiraţia din tradiţii suedeze străvechi, precum sauna, baia în apa îngheţată (Isvaksbad) și solstiţiul de vară (Midsommar), gama Nordic Rituals conţine, pe lângă ingredientele aturale de inspiraţie nordică, Serum hidratant – un compus din ulei de floarea soarelui și merișoare, extract de mușeţel și alantoină. Musai să-i dau o șansă uleiului de corp Midsommar Glow din această gamă, că tot e plină vară.

_DSC0357-2

Aţi încercat produsele Barnängen? Dacă da, care e preferatul vostru?

Muţumesc Barnängen și BUZZStore!

#BarnangenBeauty

#LiveLagom

#buzzlagom

2 thoughts on “Barnängen | Un brand suedez de încredere

  1. Am avut mostre de balsam de corp si mi-a placut tare mult. Ma gandesc sa achizitionez varianta mare dupa ce consum din produsele pe care le am acum. Si chiar am sa ma uit dupa gelurile lor de dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s