Beauty

Bioderma | Aliatul meu pentru pielea sensibilă

Cu ocazia evenimentul care a avut loc în luna martie a acestui an, eveniment la care am luat parte cu mult drag – Surprise Challenge Bloggers Meeting Deva – am descoperit un brand minunat. Da, știu, titlul articolului m-a dat de gol. Așadar, despre experienţa mea Bioderma vă scriu astăzi.

_DSC0260

Sunt sigură că deja aţi văzut-o lăudată peste tot în mediul online (și nu numai), iar eu vin cu laudă în plus. Totul pentru că merită!

Probabil cea mai renumită soluţie micelară pentru piele sensiblă, Bioderma Sensibio H2O curăţă delicat și îndepărtează machiajul de pe faţă și conturul ochilor fără să necesite clătire. Micelele conţinute captează impurităţile și machiajul, păstrând echilibrul cutanat. Totodată, ingredienţii activi calmanţi pe care îi conţine previn și reduc inflamaţia.

Deși tenul meu este unul mixt, a căpătat o ușoară sensibilitate, totul ca urmare a schimbărilor hormonale prin care am trecut în ultimul an (datorită celei de-a doua sarcini și, totodată, alăptării care durează până în prezent). Bioderma Sensibio H2O s-a aliniat perfect la noile cerinţe ale tenului meu și ne-am “înţeles” minunat încă de la prima utilizare. Câteva dischete demachiante mai târziu… eram, oficial, îndrăgostită!

Se aplică dimineaţa și/sau seara, pe o dischetă demachiantă (sau chiar 2-3 dischete dacă machiajul e ceva mai încărcat), cu ajutorul căreia se îndepărtează machiajul și impurităţile prin mișcări delicate. Voilà! Simplu, nu? Elimină chiar şi machiajul rezistent la apă. Toleranţa oculară și cutanată sunt excelente pentru tenul meu. Bioderma Sensibio H2O este o soluţie micelară hipoalergenică, formulată astfel încât riscul pentru alergii este minim.

Bioderma Sensibio H2O primește o bulină roșie din partea mea pentru faptul că nu conţine parfum, parabeni sau alcool.

Fact! O sticlă de Bioderma Sensibio H2O este vândută la fiecare 5 secunde în întreaga lume!

_DSC0273

Ca și îngrijire complementară, Bioderma Sensibio Light a intrat și ea în rutina mea de îngrijire zilnică. Bioderma Sensibio Light este o cremă tratament cu efect hidratant şi calmant, potrivită pentru o piele normală, mixtă, sensibilă sau intolerantă.

Complexul brevetat Toleridine©, o etapă superioară în tratarea pielii sensibile, împreună cu brevetul natural D.A.F.©, cresc pragul de toleranţă al pielii sensibile. Pielea devine astfel mult mai rezistentă și mai protejată împotriva atacurilor externe. Formula cu ingredienţi activi foarte riguros selectaţi garantează o toleranţă optimă.

După aproximativ trei luni de utilizare zilnică, senzația de “căldură” pe care o am uneori în zona pomeţilor este instantaneu calmată. Textura ușoară, mătăsoasă este absorbită rapid, lăsând pielea catifelată și suplă. Hidratează perfect.

Se aplică dimineaţa și/sau seara, pe faţă și pe gât, pe pielea curăţată, ideal cu Bioderma Sensibio H2O sau Bioderma Sensibio Lapte demachiant. Constituie o excelentă bază pentru machiaj, căci formula nu se strânge deloc în piele (însă, nu uitaţi să aplicaţi protecţia solară dacă purcedeţi la drum – Bioderma Sensibio Light nu are SPF). La fel ca și soluţia micelară Bioderma Sensibio H2O, Bioderma Sensibio Light este hipoalergenică.

Încă o bulină roșie merge și la această cremă, dat fiind faptul că nu are parfum în compoziţie.

_DSC0275

Sunt extrem de bucuroasă că am descoperit Bioderma și că nu m-a dezamăgit. Bioderma Sensibio H2O și Bioderma Sensibio Light au intrat la mine-s suflet și în rutina de îngrijire zilnică și tare-i plac tenului meu. Am presimţit că vom lega o prietenie de lungă durată de la bun început. Și așa este!

Împărtășiţi-mi și voi din experienţele voastre: aţi rămas plăcut surprinse încă de la începutul utilizării produselor unui brand nou? Dacă da, despre ce produse și brand este vorba?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s