Life

Lupilu | Familia suntem noi

Viața de zi cu zi se schimbă radical atunci când un nou membru apare în familie. Dacă acel membru este al doilea omuleț frumos al mamei și al tatălui, atunci cu siguranță fiecare zi va fi diferită și plină de noi provocări. Pe scurt, plictiseala devine de domeniul trecutului!

A avea o familie înseamnă multă responsabilitate și aptitudini organizaționale, care pot fi de multe ori destul de obositoare. De aceea, Lidl România vine în ajutorul nostru, al mămicilor obosite și al tăticilor pe repede-înainte, cu o nouă gamă de produse Lupilu, întocmai pentru ca viața de zi cu zi să decurgă cât mai lin cu putință.

_DSC0225

Lidl România, alături de minunata echipă BUZZStore, m-au invitat să descopăr noile produse Lupilu. Bineînțeles că am acceptat cu mare drag invitația. Și nu regret: Lupilu e parte din familia noastră!

_DSC0044

Obișnuiam să achiziționez pentru Milena scutecele Toujours și am fost mai mult decât mulțumită de calitatea și prețul lor accesibil. Între timp, gama a căpătat o nouă denumire, Lupilu, o formulă și un aspect îmbunătățite, iar acum, cu Robert, tradiția folosirii acestor scutece continuă încă de la naștere.

_DSC0053

Scutecele Lupilu au benzi elastice care se potrivesc perfect micuțului nostru. Sunt prietenoase cu pielea și o păstrează uscată până la 12 ore, permițându-i să respire. Testat! Pe cuvânt de onoare!

Scutecele Lupilu au o textură moale și fină, iar interiorul este prevăzut cu granule care absorb și rețin lichidul, dar și cu un strat suplimentar ce se menține uscat și păstrează lichidul în interiorul scutecului. Și acum îmi amintesc câte mărci de scutece am testat când Milena a fost de vârsta lui Robert și cât de nemulțumiți am fost de marea majoritate. Accidente peste accidente, lichid peste tot în afara scutecului. Asta până ne-am întâlnit cu scutecele Toujours de atunci. Și am rămas fideli până astăzi acestui brand Lidl România, brand devenit între timp Lupilu.

_DSC0048

Un pachet de șerveţele umede e un ajutor de nădejde atunci când te afli în deplasare sau în vizită cu un bebeluș, nu-i așa? Eu sunt întotdeauna pregătită pentru situații imprevizibile, iar eternul pachet cu servețele umede e nelipsit din gentuța mea cu esențiale bebelușești. În ceea ce privește brandul de servețelele umede pe care obișnuiam să le achiziționez pot spune că nu am găsit acel ceva care să mă mulțumească pe deplin. Mereu am avut o problemă cu cantitatea de loțiune existentă în pachete: ba șervețelele erau prea umede și îmbibate în loțiune, ba erau prea uscate. Șerveţelele umede Lupilu m-au cucerit de la prima încercare. Sunt foarte moi și rezistente la rupere. Cu ajutorul loțiunii speciale cu bio-lipide și panthenol (loțiune prezentă în cantitate optimă, echilibrată, din punctul meu de vedere, în pachet), curăță delicat pielea și o protejează împotriva uscării. Șervețelele umede Lupilu sunt disponibile în două variante: Sensitive (fără parfum) și Comfort (cu extract de Aloe-Vera).

_DSC0179

Atunci când vine vorba de micuțul nostru și momentele de relaxare, uleiul pentru bebeluși Cien de la Lidl România este un produs de îngrijire pe care îl folosim cu drag. Un masaj bebelușesc, înainte de culcare, cu ulei de migdale și extract de mușețel ecologic, îi aduce pe dată zâmbetul pe buze și îl pregătește de un somn dulce și liniștit.

Echipa BUZZStore a fost tare drăguță și ne-a trimis, pe lângă cele mai sus menționate, două Borcane BIO Piure Lupilu: unul preparat din mere, banane și pesmet, iar cel de-al doilea preparat din fructe și cereale integrale. Le mulțumesc, însă acestea nu vor face parte din alimentația puiului meu de om.

_DSC0072

Robert a ales calea auto-diversificării (engl. baby-led-weaning) – o metodă naturală, relaxată, prin care copilul meu își construiește o relație sănătoasă cu mâncarea și cu procesul de hrănire, mănâncă exact cât vrea și ce vrea. Auto-diversificarea îl învață să devină independent, să descopere alimentele și să exploreze noi texturi și gusturi, în comparație cu modalitatea tradițională de diversificare – hrănirea cu lingurița. Nu intru în detalii, căci despre auto-diversificare puteți citi mai multe la un simplu search pe Google sau citind cartea “Diversificarea naturală” lui Gill Rapley.

Așadar, cu Robert alegând auto-diversificarea, mâncărurile pentru bebeluși de tip piure nu fac parte din meniul zilnic. Cel mai probabil, cele două borcănașe primite vor sfârși ca sos de fructe pentru porția de pancakes a noastră, a adulților.

Închei aici acest articol dedicat îngrijirii bebelușilor și sper să îl găsiți util în alegerile voastre viitoare. Totodată, mi-ar plăcea să știu care este aliatul de încredere la care apelați când vine vorba de îngrijirea şi răsfăţul pielii bebelușilor/copiilor voștri. Poate mă inspiră și pe mine…

Despre BUZZStore şi cum te poţi alătura comunităţii din care mă bucur că fac parte am mai scris aici. E numai de bine, aşa că, hai, înscrie-te!

Iar dacă îți dorești să te convingi de calitatea produselor Lupilu (și aici mă refer la scutece, șervețele umede și uleiul de corp pentru bebeluși), nu ezita să dai o fugă până la cel mai apropiat magazin Lidl din localitatea ta. Merită!

Bebelușul (sau copilul) tău îți va fi cu siguranţă recunoscător. O să îţi dai seama după zâmbetul lui până la urechi.

#buzzstore #buzzlupilu #familiasuntemnoi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s