Life

Respirăm sănătos cu Trussa Care for All

Toamnă. Adoooor toamna! Pentru mine simbolizează un nou început, început pe care îl îmbrățisez cu drag, an de an. Însă, odată cu aerul ei răcoros, cred că știm cu toții, părinți sau deopotrivă, mari și mici, apar și afecțiuni ale căilor respiratorii.

Nu te întreba “dacă“, ci “când“. Fii pregătit.

Și pot spune că acum suntem pregătiți. Pregătiți pentru orice situație neprevăzută. Aliatul nostru? Trussa Care for All.

Da, știu, nu e genul de articol pe care obișnuiesc să îl scriu, însă nu pot să nu împărtășesc cu voi experiența noastră, experiență la care am fost invitați cu mare drag de către echipa Buzzstore să luăm parte atât eu, cât și familia mea.

_DSC0034

Nebulizatorul cu compresor Trussa Care for All este un dispozitiv medical compact, conceput pentru tratarea cu succes a astmului, alergiilor și a altor afecțiuni respiratorii, prin intermediul căruia medicația prescrisă de medic se administrează direct în căile bronhice.

Terapia cu aerosoli artificiali este utilă în tratarea infecțiilor căilor respiratorii superioare, în special în cazul copiilor. Țin minte și acum cum mergeam de mânuță cu mama în spital, pe secția O.R.L., pentru “porția zilnică” de aerosoli care să-mi trateze bronșitele copilăriei. Parcă simt aroma și gustul vaporilor cu medicație dacă încerc să mă transpun acolo, pe acel scaun unde se efectua terapia. Era un chin pentru mine să stau 15-20 de minute cu masca aceea pe față, înconjurată de un nor imens de abur. Doamne, cât mă bucur pentru avansarea tehnologiei și pentru faptul că îmi pot trata copiii, în prezent, acasă.

Cum funcționează acest nebulizator cu compresor? Simplu. Aparatul creează un flux de aer care trece prin tubul transparent până la kitul nebulizator. Atunci când aerul pătrunde în kitul nebulizator, acesta transformă medicația prescrisă în vapori de aerosoli. Prin inhalarea vaporilor cu ajutorul unei măști, aceștia ajung direct la locul inflamației, respectiv în căile respiratorii. În acest fel, beneficiul adus este maxim, tratamentul cu aerosoli fiind mult mai eficient decât tratamentul medicamentos clasic. Există însă un lucru de care trebuie ținut cont pentru ca toată operațiunea să aibă efectul dorit: medicamentele folosite în nebulizare se amestecă, de obicei, cu ser fiziologic și trebuie să fie administrate întotdeauna la recomandarea medicului, atât în ceea ce privește dozajul, cât și modul de combinare.

Nebulizatorul cu compresor Trussa Care for All poate fi folosit de întreaga familie, având următoarele accesorii incluse: inhalator oral, mască facială pentru copii și mască facială pentru adulți. Este ideal pentru copii, datorită nivelului scăzut de zgomot.

Ne-a ajutat? Ei bine, a fost și este de un real ajutor. Față de vechiul nostru aparat pentru aerosoli (un Sanitas ușor obosit), acest nebulizator cu compresor este clar un pas înainte spre un tratament mai ușor. Fetița noastră nu a prea dat piept cu răcelile până acum, însă au fost câteva cazuri când nasul înfundat ne-a dat mari bătăi de cap. Aerosolii i-au făcut numai bine, și atunci, dar și acum, chiar dacă a acceptat mai greu masca pe față și năsuc. Nebulizatorul Trussa Care for All este, cum scriam mai sus, unul extrem de silențios (nu ca și cel vechi pe care îl avem) și ăsta e un mare plus în ceea ce o privește pe fetița mea. Medicația se distribuie uniform pe tot parcursul circuitului aparat-mască, iar masca se mulează foarte bine pe fața și nasul celei mici, minimizând pierderile de vapor.

Și nu doar fetița mea s-a bucurat de beneficiile tratamenului cu nebulizatorul cu compresor Trussa Care for All, ci și soțul meu, care suferă de când îl știu de rinită alergică. Aparatul cu aerosoli i-a venit în ajutor în acest sens, oferind posibilitatea de a direcționa medicația direct către sinusurile nazale, evitând astfel zone care nu sunt afectate de rinită (ca în cazul unui tratament medicamentos clasic).

Îl recomand? Un mare DA. Pentru toată familia.

Voi cum tratați afecțiunile respiratorii? Ați folosit până acum terapia cu aerosoli? Dar un nebulizator cu compresor Trussa Care for All?

Let me know!

#buzzstore #trussacareforall #buzztrussa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s