Beauty

Ocrotește, iubește și îngrijește cu Family Care

Mereu ne-am dorit doi copii: o fetiță și un băiat. Pereche, cum ar spune unii. Viețile ni s-au schimbat pentru totdeauna odată ce am devenit părinți. În bine, zic eu. Suntem împliniți! Cred că e cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce simțim și trăim de mai bine de doi ani.

A fi mamă nu este ușor. A fi mamă de doi, nici atât. Dar nici nu mă așteptam să fie așa. E plăcut, însă. Din cale-afară de plăcut. Și plin de provocări. E minunat să îmi aud fetița strigându-mă “mama“, să o strâng cu toată ființa atunci când se cuibărește în brațele mele pentru o clipă de alint sau să-i simt încă pe obraz pupicul pe care mi l-a dat cu-atâta drag acum 30 de secunde.

Toate astea și multe altele, întrec orice greutate. Viața e despre a fi fericit și împlinit, e despre familie și urmași, despre prieteni și timp petrecut împreună.

Ritmul este un aspect important în viața mea, mai ales atunci când vine vorba de rutina zilnică, extrem de necesară bunului mers al lucrurilor. Menținerea și întreruperea ritmului, sunt deopotrivă elemente de echilibru care îmi definesc starea. Nevoile familiei mele sunt întotdeauna o prioritate, iar pentru un moment de relaxare găsesc mereu timp. Având în vedere că de menținerea ritmului mă ocup deja (și sper că fac o treabă foarte bună), cei de la Family Care au decis să mă ajute cu ruperea ritmului și m-au invitat să descopăr noi produse care să mă ajute să mă relaxez în timp ce am grijă de pielea mea.

Gama Relax este compusă din patru linii de produse de igienă, constând în cremă pentru duș, gel de duș, săpun lichid și sare de baie, și o linie de accesorii. Produsele sunt realizate pe baza unor formule delicate, îmbogățite cu ingrediente atent selecționate, astfel încât pielea mea să aibă parte de o experiență de relaxare completă.

Ocrotește, iubește și îngrijește – acesta este îndemnul Family Care. Iar pentru mine aceste trei cuvinte se referă atât la familia-mi dragă, cât și la necesitățile pielii mele.

_DSC0200

Chiar dacă îngrijirea zilnică și igiena mâinilor și a corpului reprezintă o necesitate, nu înseamnă că nu îmi pot delecta simțurile în timp ce îmi parcurg rutina zilnică de îngrijire. Crema pentru duș din gama Relax mă ajută în acest sens: mi-am creat propriul SPA în confortul băii de casă și tare bine m-am simțit. Formula este special creată pentu a oferi îngrijirea optimă pielii: uleiul de măsline hrănește și regenerează, în timp ce D-panthenol-ul pe care îl conține oferă pielii hidratare și calmare. Crema de duș are o textură ușoară, lasă pielea catifelată și discret parfumată după utilizare și este testată dermatologic. Ăsta e un plus pentru mine. Cremele de duș din gama Relax le găsiți în supermarket-uri, în patru variante deosebite: extract de smochină, uleiuri prețioase, ulei de măsline, alge și sare marină, fiecare menită să vă încânte simțurile (cantitatea de produs din recipient este de 500 ml).

_DSC0215

Un plus de relaxare este întotdeauna binevenit în rutina mea de îngrijire. Sarea de baie din gama Relax, realizată din ingrediente atent selecționate, îmi delectează simțurile cu aroma delicată de pin, iar proprietățile nutritive ale acesteia îmi îmbunătățesc nivelul de hidratare al pielii, aceasta devenind netedă și catifelată. Pentru o experiență optimă este îndeajuns folosirea unei singure jumătăți de capac de produs, dar cum mie îmi plac băile lungi, firbinți și înmiresmate folosesc aproape un capac întreg de produs. Și nu regret! Sarea de baie Relax este un produs testat dermatologic. E de găsit, la fel, în supermarket-uri, într-o varietate de patru sortimente: marin, pin, ulei de argan și lavandă (cantitatea de produs dintr-un borcănaș este de 600 gr).

Sper că te-am convins să oprești pentru o clipă gândurile și frământările cotidiene și să îți faci sufletul fericit.

Ce spui?

Ești gata pentru momentul tău de RELAXare?

Cu drag, A.

 

Advertisements

2 thoughts on “Ocrotește, iubește și îngrijește cu Family Care

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s