Beauty

Ghid de răsfăţ al mâinilor…în stilul Dove

_DSC0118

Dacă am număra de câte ori ne spălăm pe mâini în fiecare zi, am realiza că apelăm la săpun mai des decât la orice alt produs cosmetic. Tocmai de aceea, este important să-l alegem cu grijă. Astfel, spălarea mâinilor va fi o etapă plăcută a ritualului nostru de îngrijire zilnică a pielii.

Poate ţi se pare că spălarea mâinilor este doar ceva ce trebuie să faci, dar este mult mai mult decât atât. Mâinile noastre sunt supuse la multe – spălăm vase, îl spălăm pe cap pe cel mic, ne ajută să ghidăm coşul de cumpărături, să scriem la calculator…şi lista e nesfârşită. Fără îndoială, mâinile noastre merită din plin puţină afecţiune. Cum le-o putem oferi? Făcând spălatul pe mâini un proces cât mai plăcut posibil. Iată cum să-ţi speli sau, mai degrabă, cum să-ţi răsfeţi mâinile…în stilul Dove.

1. Durata spălarii este cheia

Să începem cu începutul: o spălare corectă pe mâini ar trebui să dureze cel puţin 20 de secunde şi trebuie să te asiguri că-ţi masezi bine toată suprafaţa mâinilor cu produsul de curăţare ales.

2. Hidratare şi iar hidratare

Ai constatat că dacă te speli des pe mâini pielea ta devine uscată şi îşi pierde elasticitatea? Spală-te pe mâini cu un produs care combină agenţii de curăţare cu cei de hidratare, precum săpunul-cremă lichid Dove Original, a cărui formulă specială ajută la menținerea nivelului natural de hidratare a pielii tale. Conţine ¼ cremă hidratantă pentru a-ţi menţine mâinile hidratate şi fine, plus o formulă cu pH adaptat nevoilor pielii tale.

3. Alege produse de îngrijire plăcut şi discret parfumate

Nu uita că nu e vorba doar de nevoile mâinilor tale, ci şi de ceea ce-ţi doreşti tu, aşa că alege un săpun lichid care-ţi oferă ceva în plus. Săpunul-cremă lichid Dove Shea Butter and Warm Vanilla, cu parfumul său proaspăt de unt de shea şi aroma inconfundabilă de vanilie, este o alegere perfectă.

4. Şterge-ţi mâinile cu grijă

Când îţi ştergi mâinile după spălare, foloseşte un prosop curat. Dacă se poate, ţine în baie mai multe prosoape pentru mâini şi spală-le des. Nu numai că astfel vor rămâne pufoase şi moi mai mult timp, prelungind senzaţia de răsfăţ, dar scad şi şansele de răspândire a microbilor.

5. Rămâi cu mâinile hidratate

Pentru ca mâinile tale să rămână frumoase, hidratate şi fine, asigură-te că foloseşti o cremă de mâini, precum crema de mâini Dove DermaSpa Goodness3. Ţine crema de mâini lângă chiuvetă, sau, în funcţie de momentul zilei în care obişnuieşti să o aplici mai des, pe noptieră. Asta ca să-ţi aminteşti s-o foloseşti. Simplu de pus în practică, nu? Mâinile tale îţi vor mulţumi pentru răsfăţul oferit. Vei observa îmbunătăţiri în aspectul şi textura pielii mâinilor, garantat.

Care este aliatul de încredere la care apelezi când vine vorba de îngrijirea şi răsfăţul mâinilor tale?

#dove #buzzdove #buzzstore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s