Beauty

Port lavandă-n păr şi zâmbete-n suflet

Natura este o sursă extraordinară de elemente benefice atât sănătății, cât și frumuseții. Natura ne-a învăţat să apelăm la resursele pe care ni le oferă fie că vorbim despre îngrijire, despre remedii pentru trup şi suflet sau, pur şi simplu, despre mici trucuri de înfrumuseţare. În natură ne regăsim şi din natură ne inspirăm.

_DSC0132

Inspirată din secretele naturii este şi gama Schauma Nature Moments, nou lansată de Schwarzkopf România în luna februarie a acestui an. Folosind calitățile secrete ale lavandei și ierburilor de Provence, ale mierii și uleiului de cactus, ale uleiului de măsline și extractelor de aloe vera sau ale zmeurei și uleiului de floarea-soarelui, gama Nature Moments răspunde nevoilor unice de îngrijire ale oricărui tip de păr.

_DSC0120

Aprilie a sosit cu bunătăţi pentru mine, şi anume şamponul Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender (destinat unui păr fără volum şi cu firul subţire).

Port lavandă-n păr şi zâmbete-n suflet de când cu minunea asta de şampon.

Şi tare-mi place…

Părul meu este neted, foarte fin şi uşor de aranjat. Schauma Nature Moments Provence Herbs & Lavender curăţă atât de uşor părul, fără să îl încarce. Volum a avut dintotdeauna, aşa că din acest punct de vedere nu îmi pot da seama de influenţa şamponului asupra firelor mele de păr. Mixul inedit de ierburi de Provence îi stimulează rezistenţa naturală şi îi conferă sănătate părului, pe când lavanda îl parfumează delicat. Îmi place! Un şampon pe care cu siguranţă am să-l mai achiziţionez, căci părului meu îi e bine cu el.

Îţi doreşti şi tu un păr mai frumos şi mai sănătos? – Cred că toate femeile visează la asta, nu-i aşa? – Ei, bine, totul e posibil apelând la o rutină simplă şi câteva mici trucuri pentru a obţine rezultatele mult visate.

_DSC0128

Am aflat câteva secrete şi am să vi le împărtăşesc, mai jos, şi vouă:

1. Păr corect spălat

Spălarea cu apă călduţă este blândă pentru scalpul tău şi îţi va face părul să arate plin de viaţă.

2. Tratament adaptat nevoilor părului 

Balsamul este un excelent tratament împotriva agresiunilor zilnice la care părul este supus. Foloseşte un balsam potrivit tipului de păr, stării în care se află acesta şi culorii sale, astfel încât să contribui la buna lui îngrijire. De asemenea, foloseşte balsam în cantităţi mici. O cantitate de mărimea unei alune sau a unei nuci este suficientă pentru a menţine strălucirea părului.

3. Uscare corespunzătoare

Cel mai bine ar fi să usuci părul cu prosopul prin tamponare pentru un fir moale şi catifelat. Nu freca părul cu prosopul căci rişti să te alegi cu fire rebele, electrizate, greu de stăpânit şi aranjat.

4. Periere delicată – adio fire rupte

Perierea părului trebuie făcută după uscare, fie cu un pieptene cu dinţi rari, fie cu o perie din păr natural. O perie rotativă poate face minuni – usucă şi coafează părul în acelaşi timp.

5. Alimentaţie echilibrată – păr puternic

Anumite alimente îţi pot oferi şi ele un păr mai strălucitor: cerealele, carnea, piersicile, spanacul, morcovii şi ardeii. Acestea conţin vitaminele C, E şi A, care întăresc şi protejează părul.

Îngijirea părului nu a fost nicicând mai uşoară, nu-i aşa!

Mulţumesc BUZZStore şi Schwarzkopf România pentru minunatele produse!

Despre BUZZStore şi cum te poţi alătura comunităţii din care mă bucur că fac parte am mai scris aici.

E numai de bine, aşa că, hai, înscrie-te!

Iar dacă îţi doreşti să încerci Schauma Nature Moments, poţi opta pentru varianta potrivită din cele patru special create pentru tine şi familia ta aici.

Preţ? 10 lei. Merită!

#buzzstore #buzzschauma #naturemoments

 

2 thoughts on “Port lavandă-n păr şi zâmbete-n suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s