Beauty

Sleek Make-up Brushes

Long time no see, aşa-i dragile mele?

M-am cam lăsat de “meserie” de o lună-două încoace (mă gândeam să şi renunţ chiar, dar pur şi simplu nu pot; îmi e tare drag să scriu/vă scriu), însă promit să revin cât mai în forţă posibil (și cu poze și mai bune, curând).

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu una sunt tare pasionată de tot ceea ce înseamnă produse şi accesorii de make-up sau produse de îngrijire personală. Recunosc, nu sunt în temă cu toate noutăţile apărute pe piaţă şi, sincer, nu cred că aş putea ţine pasul cu ultimele apariţii. Dar nici nu îmi doresc asta.

Sunt genul de femeie care odată ce a găsit acel ceva potrivit cerinţelor ei (fie că vorbim despre produse de make-up, accesorii sau îngrijire personală), cu greu renunţ la utilizarea pe termen lung a acelui produs/brand. O ciudată, în adevăratul sens al cuvântului, nu?

Ei, ciudată, neobişnuită sau prea-fidelă – cum vreţi voi, accept şi alte “complimente” – în acest articol vreau să vă împărtăşesc experienţa mea în materie de accesorii pentru make-up.

Aţi ghicit!

1

Este vorba despre pensulele de machiaj Sleek. Mi le-am dorit extrem de mult şi le-am primit cadou exact când mă aşteptam mai puţin. Le folosesc de aproximativ un an. Sunt o bijuterie de pensule, aşa că nu renunţ uşor la ele.

Pensulele din setul de machiaj Sleek sunt fabricate atât din fibre naturale, cât şi din fibre sintetice. Setul este alcătuit din şapte pensule, concepute pentru a vă ajuta să obţineţi aplicarea unui machiaj fără cusur, indiferent cât de simplu sau dramatic este aspectul dorit de voi.

Pensulele sunt depozitate într-un etui negru, un travel-case simpatic dacă vreţi, din care le puteţi accesa cu uşurinţă oricând aveţi nevoie.

7

Am să detaliez mai jos pensulele pe care le conţine acest set şi modul în care eu le utilizez.

 1. Pensulă pentru aplicarea pudrei. E o pensulă destul de pufoaso-stufoasă, aşa că face echipă bună cu pudra mea de faţă.
 2. Pensulă pentru aplicarea fondului de ten. Ei, e exact cea care mă încântă mai puţin din toată trusa. Recunosc, nu o prea folosesc, căci mi-e de o mie de ori mai drag Miracle Complexion Sponge-ul de la Real Techniques (de fapt nici ăsta nu îmi mai e aşa drag de când am dat de Beauty Blender acum o lună-review to be written soon). Ştiţi cum rămân dungile acelea inestetice pe foaie atunci când pictezi şi nu e de vină faptul că ai pus prea multă acuarelă? Ei, cam aşa de inestetic rămân şi eu “pictată”. De aceea, prefer bureţelul în detrimentul pensulei ăsteia.
 3. Pensulă pentru aplicarea fardului de obraz. Blush sau perle, pe ambele le aplic cu pensula aceasta. E nevoie doar de un zâmbet, şi, pornind de la gropiţele din obraji şi urcând uşor către tâmple, mă îmbujorez pe dată.
 4. Pensulă pentru aplicarea fardului de ochi. Mă ajută atât la aplicarea fardului de ochi pe pleoape, cât şi la blending, datorită faptului că este o pensulă mai “stufoasă”. E cât se poate de utilă, în ambele variante.
 5. Pensulă pentru conturarea ochilor. Cu această pensulă aplic cel mai uşor fard de ochi în pliul pleoapei, trasând cu ajutorul ei o linie bine definită. De asemenea, o folosesc şi la aplicarea nuanţelor mai închise în colţul extern al ochilor atunci când mă machiez în nuanţe dramatice.
 6. Pensulă pentru buze. Perfectă pentru aplicarea rujului sau a gloss-ului, însă eu o folosesc mai degrabă pentru a aplica concealer-ul. În felul acesta mă asigur că aplic produsul chiar şi în zonele greu accesibile.
 7. Pensulă pentru eyeliner/sprâncene. Este o pensulă cu două capete, unul drept şi celălalt în unghi. Eu folosesc capătul în unghi pentru definirea sprâncenelor şi aplicarea fardului de tip pudră pe acestea. Rareori utilizez pensula pentru conturarea ochilor cu eyeliner de tip cremă/gel.

3

Pensulele de machiaj Sleek le găsiţi aici. Preţul lor este unul rezonabil, din punctul meu de vedere, având în vedere calitatea acestora, iar partea bună este că cei de la Sleek vă asigură transport în România, la un preţ minimal.

Între noi fie vorba, am citit un review tare drăguţ despre pensule ovale, noul trend în materie de make-up, pe blogul AlineiLaDolceVita Lifestyle.

Mi-a stârnit curiozitatea fata asta, zău. Mă pun pe fapte.

Voi ce tip de pensule utilizaţi pentru machiajul de zi cu zi? Sunteţi fidele unui brand anume?

Sfaturi, păreri… abia aştept să le citesc.

4 thoughts on “Sleek Make-up Brushes

 1. Am putine pensule si pana acum am apelat la MAC atunci cand a fost vorba de astfel de cumparaturi. Mi s-a parut mie ca sigur sunt ok si evit rateurile. La cum le lauzi, imi dai de gandit 🙂 By the way, lovely pictures!

  1. Nu detin nici eu foarte multe pensule in arsenalul meu de make-up, insa astea imi sunt dragi tare si foarte folositoare. MAC e intr-adevar un brand de renume, cu produse bune calitativ, insa nu am folosit pana acum vreo pensula de la ei. Pe viitor imi doresc sa maresc colectia si cu ceva de la ei. Mersi de experienta impartasita. Si multumescu-ti de laude si pentru poze. I do my best! Sper si la mai bine. Sigur se poate.

 2. Mmm tempting :)) Nici eu nu suport să-mi aplic fondul de ten cu pensula asta, mi se pare imposibil :)) Și de când cu bureteluuul.. Chiar nu prea mai pun mâna pe nici o pensulă :d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s