Beauty

Melkior pentru buze intens colorate

Dragile mele, de curând am descoperit un nou brand de produse cosmetice, şi anume Melkior.

Melkior este un brand de produse de beauty profesionale, care se adresează tuturor femeilor care doresc să se simtă frumoase. Melkior invită femeile să fie şarmante, să se simtă confortabil în pielea lor, să seducă… să fie unice. Este un brand cu o experienţă de 15 ani în industria frumuseţii, care se mândreşte cu produse de înaltă calitate, realizate din cele mai bune ingrediente. Mai multe despre Melkior găsiţi aici.

Aşadar, după cum vă scriam mai sus, am descoperit de curând acest brand. Nu în magazine, cum poate aţi crede (căci oraşul în care locuiesc este mic şi nu găzduieşte multe branduri care îmi sunt pe plac), ci online. Şi de atunci le urmăresc cu drag ofertele, care, by-the-way, sunt foarte atractive şi se schimbă de la o zi la alta sau de la o săptămână la alta, întocmai pentru a oferi versatilitate clienţilor săi.

Zilele trecute am decis să profit de una din ofertele tentante, o ocazie numai bună de a testa şi eu produsele. Oferta suna cam aşa: Buze perfect definite! 1+1 cadou la orice Ruj Clasic, Cremos sau Shiny. În plus, am beneficiat şi de transport gratuit (valabil pe tot parcursul lunii august, la orice comandă). Şi m-am pus pe ales două nuanţe drăguţe.

Ei, a fost cam greu să mă opresc la două dintre ele, dar în final am reuşit. Am ales:

melkior2

1. Ruj Cremos, nuanţa Flamingo – aici

De la prima aplicare mi-a plăcut extrem de mult. Se aplică foarte uşor. Este un ruj care conferă o senzaţie cremoasă buzelor, un ruj intens hidratant. Culoarea pinkish-nude este una de lunga durată (a rezistat pe buze unei mese copioase la restaurant – un punct în plus din partea mea pentru asta). Formula acestui ruj este una îmbogăţită cu vitamina E.

2. Ruj Clasic, nuanţa Delicate Rose – aici

Acest ruj este unul cu acoperire mare, intens pigmentat. Se aplică uşor şi omogen, nu usucă buzele, are un finish satinat-mătăsos. După aplicare, buzele sunt perfect definite. De asemenea, rezistă în timp la fel ca şi varianta cremoasă.

melkior1

Ambalajele în care au sosit sunt extrem de drăguţe, iar dacă doreşti să le faci cadou cuiva drag, poţi opta pentru ambalaje cadou – gen etui din carton sau plastic – sau o pungă cadou super-drăguţă.

Sunt extrem de mulţumită că am optat să testez acest brand minunat. Rujurile nu m-au dezamăgit cu nimic. Cu siguranţă, pe viitor voi profita la maxim şi de alte ofere Melkior.

melkior3

Nu uitaţi să le urmăriţi şi pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutăţile.

Vă pup apăsat!

Merg să împachetez repede-repejor. Septembrie mă întâmpină cu miros de mare. Abia aştept să vă povestesc mai mult. Curând…

 

One thought on “Melkior pentru buze intens colorate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s