Life

Cărți, flori și culori

Vă mai amintiți ultima carte de colorat pe care ați avut-o? Mirosul de creioane colorate (acelea din cutia metalică) și ascuțitoarea chinezească?

Cu siguranță cartea de colorat era de preferat în vacanțele de vară, atunci când aveam de ales între aceasta și culegerea cu probleme de matematică. Într-adevăr ambele necesită atenție și precizie, însă era mult mai ușor să colorăm cu drag (în cazul meu, cel puțin). Singura grijă era să nu depășim conturul frumos delimitat. În rest, liber la culoare!

Ei, bine, imaginați-vă cum ar fi ca acum, ca adulți, să reînviem aceste amintiri frumoase. Da, e posibil! Am descoperit asta de curând, prin intermediul unei bune prietene, care m-a „invitat” la colorat… cărți de colorat pentru adulți. Și am dat curs invitației cu nostalgie multă.

Am ales Johanna Basford“Pădurea fermecată” și “Grădina secretă” sunt o invitație la creativitate și relaxare, înfățisând lumi fantastice gata să fie explorate.

1

Călătoria prin “Pădurea fermecată” conduce spre castelul din inima acesteia, unde se află comoara. Pe lângă desenele de colorat și înfrumusețat, pe drum apar animale și obiecte magice.

3

“Grădina secretă” conține ilustrații împodobite cu minunate detalii în tuș și ascunde mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite.

6

Și pentru că sunt o iubitoare a agendelor și caietelor de notițe (asta se datorează tipografiei în care am lucrat o bună perioadă de timp), m-am răsfățat și cu agenda “Grădina secretă”, o realizare de excepție cu minunate decorațiuni aurii și ilustrații de colorat.

78

Ador să dau frâu liber imaginației și să învălui în culoare lumile create de autoare în aceste cărți.

Sunt o idee minunată pentru un cadou inedit și desăvârșit pe care să îl faceți cuiva drag, o invitație la relaxare pentru cei care au nevoie de clipe de liniște.

9

V-am convins să opriți pentru o clipă gândurile și frământările cotidiene și să vă faceți sufletul să zâmbească liniștit? Sper că da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s