Beauty

Iarnă cu aromă de portocale

Salutare, fulgi de nea! Cum e la voi în suflete? Cald și bine, nu?

Iarna încă își face simțită prezența, chiar dacă e pe sfârșite, și oricât aș vrea să simt soarele primăverii mângâindu-mi obrăjorii, nu pot să o alung. Mă bucur de soarele ei cu dinți și îi țin piept cum știu eu mai bine. Și am aliați care mă ajută să înving efectele vremii reci.

elnett

Lʹoréal Paris Elnett Satin este un styling spray care, pulverizat pe părul ușor umed, îl protejează de căldura datorată uscării cu foehn-ul sau întinderii cu placa. În plus, pe lângă protecția oferită, miroase…wow!

Nivea – Hand Cream Anti Age Q10 Plus. Sunt fericita posesoare a unor mânuțe care suferă foarte mult pe timp de iarnă – pielea lor devine uscată și crăpată. Însă această cremă este salvatoarea mea. O singură aplicare și văd deja diferența. Și nu uit să o aplic în fiecare seară, înainte de culcare, ca să îi dau răgaz de hidratare.

Nivea – Lip Butter Vanilla & Macadamia. Buzele au din păcate aceeași soartă ca și mâinile. Ce-i drept nici nu beau cei doi litri de apă necesari zilnic organismului. Și în acest caz, tot Nivea îmi sare în ajutor cu acest balsam super-hidratant. O aplicare ori de câte ori simt nevoia face minuni.

Bio Oil – Pur Cellin Oil este un produs pentru îngrijirea pielii – un ulei pentru piele – recomandat a fi aplicat pentru a îmbunătăți aspectul cicatricilor, vergeturilor, tenului neuniform sau pur și simplu pentru hidratarea pielii.

Personal, îl folosesc pentru îmbunătățirea aspectului cicatricii pe care am dobândit-o în urma nașterii prin cezariană. Îl folosesc de două săptămâni și îl aplic o singură dată pe zi. Se recomandă folosirea lui timp de minim trei luni și aplicarea de două ori pe zi pentru un minim rezultat. Până acum observ că pielea din jurul cicatricii a devenit mai hidratată, uleiul fiind absorbit foarte rapid în piele. Am să încerc să îl aplic așa cum este recomandat pentru a observa mai bine beneficiile.

Ei, aceștia sunt aliații mei. Un must-have pentru acest anotimp alb-dalb și rece.

Ah, și mai am unul, dulce-aromat. O lumânare super-drăguță (ador lumânările parfumate), primită în dar acum un an. Mirosul ei de portocale învăluie camera, fie că este aprinsă sau nu. Hmmm…portocale! Ador mireasma lor dulce și puternică.  E perfectă pentru acest sezon!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s